Izsludina konkursu dalībai literatūras festivālā "Prozas lasījumi 2015"

Baiba Koemeca, 07.09.2015., 11:39

Sagaidot ikgadējā literatūras festivāla "Prozas lasījumi" 20 gadu jubileju, tiek izsludināts konkurss iesācējautoru dalībai šī gada festivālā.

Izsludina konkursu dalībai literatūras festivālā "Prozas lasījumi 2015"Jubilejas festivālā aicināti pieteikties autori, kuri raksta prozas darbus, bet līdz šim plašāku auditoriju ar saviem tekstiem nav iepazīstinājuši.

Lai piedalītos "Prozas lasījumu" konkursā, jaunie autori līdz 2015. gada 5. oktobrim aicināti iesūtīt vienu darbu īsās prozas formā uz e-pastu: prozaslasijumi@gmail.com. Sūtījumam jāpievieno ziņas par sevi (dzimšanas datums, izglītība, nodarbošanās, īsa radošā biogrāfija) un kontaktinformācija (adrese, e-pasts, tālrunis). Konkursā netiks izskatīti garāku prozas darbu fragmenti.

Konkursa uzvarētāji tiks uzaicināti uzstāties šī gada festivālā un parādīt savas literārās dotības plašākai auditorijai.

Kā jau ierasts, vietējo rakstnieku un viesautoru kopā sanākšana notiks decembra pirmajā nedēļā – no 2015. gada 1. līdz 6. decembrim.

Festivāls "Prozas lasījumi" kopš 1995. gada notiek decembra sākumā. Tas ir ikgadējs pasākums, kurš no neliela lasījumu vakara Andreja Upīša dzimšanas dienas atcerei ir pārtapis vairāku dienu prozas festivālā, kura laikā dažādos pasākumos ar savu jaunāko darbu vai to fragmentu lasījumiem uzstājas dažādu paaudžu Latvijas rakstnieki un viesautori no visas pasaules. "Prozas lasījumi" laika gaitā kļuvuši par radošu tikšanās vietu autoriem un lasītājiem, kā arī nozīmīgu atskaites punktu pašmāju rakstniecībā, ļaujot apzināties nozares nepārtrauktu attīstību un aktualitāti Latvijas kultūrtelpā. Festivālu organizē Latvijas Literatūras centrs ar Rīgas domes un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sekojiet līdzi festivāla norisēm: www.facebook.com/ProzasLasijumi.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties