Jauns žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports"

Korporatīvo mediju centrs "CorpMedia", 22.08.2010., 14:26

Sadarbojoties žurnāla "Motors & Sports" līdzšinējiem veidotājiem ar TV radījuma "Ātruma Cilts" autoriem ir tapis jauns žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports".

Žurnāla izdevējs būs korporatīvo mediju centrs "CorpMedia". Žurnāla saturs būs pilnībā atbilstošs žurnāla nosaukumam. Ikdienā gan plānots lietot arī saīsināto žurnāla nosaukumu - "Ātruma Cilts".

Žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports" tika prezentēts 2010.gada 19.augustā, "Ātruma Cilts" kartinga halles prezentācijas laikā. Stundu agrāk ar jauno žurnālu tika iepazīstināti "CorpMedia" veidotā žurnāla "Jelgavnieki.lv" preses klubs, Jelgavā, muzikālajā krogā "Cepuri nost!".

Žurnālu jau var iegādāties Latvijas lielākajās preses izplatīšanas vietas, tai skaitā "Narvesen", "Plus punkts", "Statoil", "Maxima", "Rimi" u.c. Žurnāla cena - Ls 1,50. Sākot ar septembri tiks aktivizēta arī žurnāla abonēšanas kampaņa.

Žurnāla redaktore ir autosporta entuziaste Ilze Aperāne, kurai jau senāk radās doma par žurnālu, kas atspoguļotu autosportu Latvijā. Sākotnēji Ilze Aperāne šo ieceri realizēja veidojot žurnālu "Motors & Sports", taču vēlāk nolēma savu ieceri paplašināt un tā radās žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports".

Žurnāla arī turpmāk tiks publicētas aktuālās Latvijas ralliju ātrumposmu kartes, kuru dēļ žurnāls "Motors & Sports" iepriekš bija tik ļoti populārs. Jaunajā žurnāla numurā publicētas rallija "Kurzeme 2010" ātrumposmu kartes. Nākamā numurā, kas iznāks 20.septembrī, tiks publicētās rallija/rallijsprinta "Latvija 2010" kartes.

"Kam vēl vajadzīgs vietējais izdevums? Viedie vācieši jau visu ir mūsu vietā izdarījuši un mums atliek tikai iztulkot un lasīt tālāk par viņu folksvāģiem, audi un opeļiem. Cemme tikai, ka šitā tulkojot mēs nekad neuzzināsim neko ne par Oscar mašīnām ne par RAF vēsturi," šāda žurnāla nepieciešamību žurnāla ievadrakstā skaidro Pauls Timrots.

"Autosports Latvijā tāpat diez vai kādreiz nonāks uz pasaules žurnālu vākiem, bet mēs tak paši zinām kā mums tas patīk un aizrauj. Mums ir savi čempioni, savi uzvarētāji un savi drosminieki. Rakstīsim un lasīsim paši par to, kas mums interesē un neprasīsim angļiem un vāciešiem kā mums darboties motoru sportā," informē Pauls Timrots, piebilstot, ka "šis žurnāls nav nekāda pērle, bet tas ir mūsu un labāka nav, arī mūsu rallisti nav labākie pasaulē, bet mēs aizrautīgi braucam tos skatīties, pat ja nezinām vai rīt būs ko pašiem bākā liet."

Žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports" ir jau otrais žurnāls, kuru pārņem korporatīvo mediju centrs "CorpMedia". Augusta sākumā "CorpMedia" pārņēma arī žurnālu "Office Manager". "CorpMedia" izdod vairākus nozares un specializētus žurnālus, tai skaitā "Tūrisms" un "Jelgavnieki.lv".

"CorpMedia" īpašnieks un valdes loceklis Kristians Rozenvalds skaidro, ka krīzes laiks ir ļoti piemērots jaunām iniciatīvām un pozīciju iekarošanai mediju tirgū. "Mēs šogad esam iecerējuši vēl vairākus jaunus mediju projektus," informē Kristians Rozenvalds, piebilstot, ka "CorpMedia" plāno darboties tikai drukātu mediju jomā, turklāt specializējoties ļoti specifiskās, bet ļoti precīzās un tāpēc ļoti perspektīvās auditorijās.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties