Iznāks jauns žurnāls "Figaro"

SIA „Koncerti un Koncerti”, 15.06.2011., 08:08

Šonedēļ klajā nāk jauns izklaides žurnāls "Figaro", kas paredzēts plašam lasītāju lokam – visiem, kuri vēlas iegūt plašu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā un ārvalstīs, kā arī uzzināt ko vairāk par māksliniekiem, kurus esam pieraduši ar sajūsmu apbrīnot festivālos, koncertos un televizoru ekrānos.

Paredzēts, ka jaunā žurnāla pirmajā numurā būs atrodams visu Latvijā notiekošo klasiskās, džeza un rokmūzikas festivālu kalendārs, kā arī vairāku ievērības cienīgu Eiropā šovasar notiekošo klasiskās un rokmūzikas festivālu apraksti.

Pirmajā numurā lasāma ekskluzīva intervija ar pasaulslaveno latviešu vijolnieci Baibu Skridi, kura kopā ar orķestri "Kremerata Baltica" uzstāsies Senās mūzikas festivāla noslēgumā, stāsts par Pētera Vaska fonda dibinātāju uzņēmēju Regīnu Deičmani, ģimenei draudzīgāko festivālu apskats, tāpat būs iespēja uzzināt to, kas šovasar gaidāms Rundāles pilī.

Savus iespaidus par Amerikas slavenākajā blūza klubā "Blue Notes" piedzīvoto žurnālam stāsta dziedātājs Intars Busulis, savukārt mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš dalās emocijās par piedalīšanos tēva – komponista Imanta Kalniņa – komponētās rokoperas "Ei, jūs tur!" izrādēs maija beigās Spīķeros un atklāj, kas gaidāms Imantdienu koncertā 2.jūlijā Cēsu Pils parka estrādē.

Savas vasarīgo ēdienu receptes lasītājiem atklāj pazīstamā flautiste Dita Krenberga un diriģents Andris Veismanis, bet vairākus labus kinomūzikas albumus labas mūzikas cienītājiem iesaka bestsellera "Latvieši ir visur" autors Otto Ozols.

Žurnālā būs lasāmi Oresta Silabrieža, Ulda Rudaka, Ineses Lūsiņas, Santas Bindemanes un citu autoru sagatavotie materiāli.

"Figaro" iznāks reizi trijos mēnešos, un to būs iespējams iegādāties visās preses tirdzniecības vietās, lielveikalos un grāmatnīcās, kur nopērkami preses izdevumi. Nākamais žurnāla "Figaro" numurs iznāks septembrī.

Žurnāla izdevējs ir SIA "Koncerti & Koncerti", žurnāla galvenā redaktore ir žurnāliste Una Griškevica.


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
., 05.07.2011. 11:16:35 (ip:95.68.8.24)
Komentāra reitings: 0

Nez kas tās par tirdzniecības vietām, kur šo žurnālu var nopirkt? Esmu bijusi daudzos veikalos, pluspunktos etc, bet nekur šis izdevums nav redzams

made, 08.07.2011. 15:18:23
Komentāra reitings: 0

Liepājas Pluspunktā esi bijusi/is? ;) ;D Tur ir!

laila, 18.07.2011. 07:18:55 (ip:81.198.70.56)
Komentāra reitings: 0

nekam neder...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties