Iznācis "Veto Magazine" #16 numurs

Ainārs Rūsiņš, 10.09.2010., 18:34

Jaunais mākslas, mūzikas un modes žurnāla "Veto Magazine" numurs ir klāt.

Iznācis "Veto Magazine" #16 numursJaunajā mākslas, mūzikas un modes žurnāla "Veto Magazine" numurā lasāmas intervijas ar grupām Triānas parks, And So I Watch You From Afar, alkodžeza grupas Billy's Band līderi Billiju Noviku, šīrudens festivāla "Skaņu Meža" dalībniekiem Liturgy, kā arī ar publicistu Ilmāru Šlāpinu un vairākiem izstādes "The Way" autoriem - māksliniekiem no visām Baltijas valstīm.

Numura tēma - kustība, kas žurnālā aplūkota gan no tradicionālāka skatupunkta (dažādu pārvietošanās līdzekļu valdzinājums - frīkbaiki, metro, Indijas vilciens, kā arī aktīva un sportiska dzīvesveida nebeidzamie apvāršņi, aprakstot jaunu nacionālo sporta veidu - lielceļa golfu), gan pētīta kustība objektu teātra vidē. Stila lapās kustība iedzīvināta ar fotogrāfa Viestura Masteiko talantīgo roku un ilustrāciju autora Sandija Ruļuka meistarību.

"Veto Magazine" var iegādāties visos "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, galerijā "Istaba", grāmatnīcā "LukaBuka", "Sviestmaižu studija", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" ("Galerijā Centrs") un "Boards.lv".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties