Franču literatūras pēcpusdiena: apgādā "Jumava" izdoto franču literāro darbu tulkojumi latviešu valodā

Francijas institūts Latvijā, 01.04.2015., 11:46

Literārās pēcpusdienas galvenā tēma – mūsdienu sievietes portrets un sieviete-rakstniece.

Franču literatūras pēcpusdienaPavasaris ir grāmatu un lasīšanas gadalaiks. Apgāds "Jumava" parūpējies, lai franču literatūrai veltītā pēcpusdiena Francijas institūtā būtu īpaši aizraujoša. Visi zinātkārie un literatūras mīļotāji aicināti uz šo tikšanos, kas ir kā veiksmīgs iepriekš notikušās tikšanās turpinājums. 2013. gada pavasarī, pēc Francijas institūta ielūguma Rīgā viesojās pazīstamās franču rakstnieces Fransuāzas Sagānas dēls Denī Vesthofs. Toreiz ar savas grāmatas Ma mère, Françoise Sagan (" Esi sveicināta, Sagāna") starpniecību viņš iepazīstināja interesentus ar mātes radošo darbību. Pateicoties rosinātajai interesei, nu tapis grāmatas latviskojums.

Andreja Makina "Sieviete, kura gaida", Agneses Martēnas-Ligānas "Laimīgie dzer kafiju" un Denī Vesthofa "Esi sveicināta, Sagāna" grāmatu prezentācija.

Franču literatūras pēcpusdiena notiks šā gada 21. aprīlī, plkst. 17.00, Francijas institūtā Latvijā, Elizabetes iela 59.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties