"Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili"

Marika Papēde, 06.11.2010., 07:39

Iznāk Andra Kolberga grāmata "Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili"

"Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili"Ja vienkop savāktu visus iecienītākā latviešu kriminālromānu rakstnieka Andra Kolberga sarakstītos darbus — romānus, feļetonus, stāstus, publicistiku, kinoscenārijus un arī neskaitāmos viņa darbu tulkojumu izdevumus svešvalodās — iespējams, tā būtu pati lielākā viena latviešu rakstnieka radītā bibliotēka. Kolbergs joprojām, nešaubīgi, ir mūsu izcilākais kriminālromānu žanra meistars, jo viņa apskaužami plašais lasītāju loks ir gan vienkārši asa sižeta izklaides cienītāji, gan grūti pārliecināmie intelektuāļi.

Kriminālromāna "Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili" centrā ir izbijis futbolists Kārlis Valders, kurš pēc nelaimīga negadījuma laukumā pusparalizēts mēģina atgriezties dzīvē, sabiedrībā. Kopš negadījuma ir aizritējis daudz gadu, Mudīti, viņa pusaudža gadu lielo mīlestību, tie ieslēguši pagātnē. Kārlis vairs netic laimes iespējamībai, tomēr visviens ilgojas un cer, līdz kādudien viņa negaidīti atkal uzrodas viņa dzīvē. Tomēr "ceļojums laikā", kā zināms, ir bīstams — un atgriešanās nevietā un nelaikā var izraisīt neparedzētas sekas…


Mazgrāmatiņu sērijā A.K. KRIMINĀLROMĀNU BIBLIOTĒKA iecerēts laist klajā četrpadsmit romānus un vienu stāstu krājumu — nozīmīgākos un arīdzan populārākos Andra Kolberga darbus — lasītāja vaļaspriekam!

 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
sliekata, 12.11.2010. 18:44:17 (ip:87.110.157.101)
Komentāra reitings: 0

jā gan, Kolbergs ir satriecošs!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties