Šādi tādi sīki darbi, kas nav tikuši publicēti

Jānis Altmanis, 27.08.2011., 14:01

Īsumā par citiem darbiem, kas veikti, bet nav tikuši līdz blogam.

Radās problēmas ar ieejas štekeriem līdz ar to tika pasūtītas jaunas un tika izjaukts pašiem piederošais Fender Stage 112SE 1993. gada kombis. Izrādās, smagi aplauzāmies ar sūtījumu, jo tie štekeri ir divu veidu - viens ir ar 9 konektoriem otri ar 4 konektoriem, kaut kā nepievērsām uzmanību un pasūtījām ar 4 konektoriem, kas derēja tikai dažām ieejām.

Fender Stage 112 SEFender Stage 112 SE

Pa kreisi ar vairāk konektoriem, ko mums vajadzēja, kā arī tie ir ASV ražoti, pa labi melnie ir lētie ķīniešu. Kvalitātes ziņā var teikt, ka atšķirība nekāda, arī ķīniešu kopijas stabilas un stingras.

Fender Stage 112 SE

Pie reizes nomainījām arī Volume potenciometru, kas nepareizs bija ielodēts - 50K LIN, vajag 50K LOG tipa. Ar LIN kad grirež skaļumu kā drusku drusku pagriež no 0 pozīcijas uzreiz parādās liels skaļums, respektīvi, potenciometrs dod minimumu vai maksimumu.

Pa LV spēlējot un braukājot nav redzēti šādi kombīši vairāk, mums tādi divi, abi ievesti no ASV. Ja kādam šāds pats modelis un nepieciešams kāds info vai vairāk bildes var droši padot mums ziņu, padalīsimies.

Krišam mājās skapī, pamestā dzīvoklī stāvēja pāris gadus mitrumā Musimas ģitāra un laika, mitruma iespaidā bija ieliecies korpuss uz iekšu. Uztaisījām šādu vienkāršu konstrukciju ar skūvēm un ik pēc laika skrūves pievilkām un korpusu izvilkām uz āru kā iepriekš oriģināli bijis.

Musima

Rezultāts sanāca pat ļoti labs! Ģitāra bija glābta no izkurināšanas krāsnī un joprojām spēlējamā kārtībā. Žēl, ka nav bildes ar gala rezultātu.

Musima

Mika pastiprinātājam uztaisijām kasti, aplīmējām ar brezentu. Netaisījām vnk četrkantīgu kasti, bet ar ieapaļām malām, dzīvē smukāk izskatās nekā bildē.

Mika pastiprinātājs

Veidojot pedāļu efektus, kuriem pašiem nav oriģināli toņa regulācija uztaisījām šādu mazu brīnumu, ko nosaucām par Tone Master he. Šo verķīti pieslēdzot pie jebkura pedāļa var regulēt toni - augšas un basus. Pievienota arī izslēgšanas/ieslēgšanas poga.

Tone Master

Kastīte ņemta no Ziemassvētku spuldzīšu virtenes regulētāja, shēma īsti neatceros no kurienes ņemta, šķiet no Colorsound Overdrive.

Tone Master

Vilim U. saglabājies Гармония 70М pastiprinātājs kam ieejas un izejas štekeri bija vecie, gribēja nomainīt uz jaunajiem.

Гармония 70М

Pastiprinātājs kā tikko no rūpnīcas - perfekti vizuālā izskatā!

Гармония 70М

Te procesā divas nomainītās un divas vēl nenomainītās ieejas.

Musima Bass Deluxe 25 neatjaunojām, pārdevām, par naudu iepirkām nepieciešamās detaļas citiem projektiem.

Musima Bass Deluxe 25

Ak jā, Rickenbacker bass vēl jāatjauno! Šis gan nav oriģinālais, bet kopija. Taisījis gan jau domāju ir tas pats izslavētais Pulkvedis. Vienīgais, kas te jāizdara ir jāatjauno korpusam apkārt baltā plastmasas mala, kas ir jau iepirkta no ASV. Pārējie ir tikai kosmētiskie darbi. Finālā būs riktīgi pa skaisto!

Rickenbacker bass

Ilmārs V. ieveda savu akustisko ģitāru kam bija nejauši izlauzis kārtīgu robu ģitārai un elektronika bija nobeigusies. Robu aizlīmējām, apšpaktelējām, atradām attiecīgu krāsu un nokrāsojām, sanāca ļoti labi, vienīgi bildes nav palikušas. Elektronika gan bija izbeigusies, to pasūtījām jaunu.

Electro Acoustic

Musima Delux 25 ģitāru ar Jolana grifu arī pārdevām, lai iepirktu detaļas citiem projektiem.

Musima Delux 25 Jolana grifs

Vēl visādi sīki darbi bijuši kā piem. taisījām murmoškas ziemas zvējai, makšķeres, labojām Radiotehnikas plašu atskaņotāju, GPS navigācijas konektorus lodējām, fūru audio sistēmas likām mašīnai, kurai visi vadi bija aprauti, tā kā veikalā nopērkamie slaidi bija pārāk dārgi uztaisījām paši savus, ai un vēl visādi citi sīki darbi bijuši, kurus pat vairs neatceros, te ir daļa ko atceros kam bildes bija saglabājušās.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka

Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl

Hola, volia saber el seu preu.

Robertunsab


ienāktreģistrēties