Kā mēs Ultra-Clean 9vdc Power Supply taisījām

Jānis Altmanis, 10.10.2011., 11:23

Visu laiku lietoju trīs Boss firmas 200mA adapterus, lai pabarotu visus pedāļus, tad nu pienāca beidzot kaut cik brīvs brīdis, lai uztaisītu vienreiz kārtīgu 1.4A adapteri.

Visam sākums faktiski ir šeit forumā. Paldies dewired par shēmu un paskaidrojumiem.

Shēmā divās vietās rezistori likti paralēli, to vietā liku pa vienam. Paralēli likti, lai precīzāk iestatītu izejas spriegumu, bet reāli pēc tādas precizitātes nav vajadzības. Liku rezistorus kā dewired - 270R un 1.8k, bet ja tādu nav var aprēķināt pēc kalkulatora šeit.

Vienīgā lieta pie kā apstājos bija radiators - nopirku pārāk maziņu, nebija pārliecība par to cik tas ļoti karsīs. Te lejā bilde ar mazo radiatoru. Mēģī notestējām ar basģiāras procesoru kas ēd 300mA + vēl 200mA ar Boss pedāļiem, kopā apmēram 550mA iedevām pirmajā testā un mazais radiators kārtīgi karsa.

Ultra-Clean 9vdc Power Supply

Sapratu, ka jēga lielāku radiatoru veikalā pirkt nav, jo tas pats būtu jāpielāgo un jāslīpē, tad atradu vecu, neejošu pastiprinātāju, noskrūvēju no tā radiatoru un tālāk jau tik zāģēšanas un slīpēšanas darbi.

Ultra-Clean 9vdc Power Supply

Pāris minūšu laikā tika pabeigts un pielāgots radiators. Pēc skata varbūt ne tik ļoti baudāms, bet šajā gadījumā svarīgāka bija funkcionalitāte.

Ultra-Clean 9vdc Power Supply

Otra galvenā lieta ko adapterim gribēju, ka tas ir bez pielodēta elektrības vada. Respektīvi, elektrības vads iespraužas iekšā vienā galā un otrā galā iespraužas zirneklis pedāļiem. Lai nav tā, ka elektrības vads vai zirneklis jātin apkārt pašam adapterim un ir pielodēts klāt adapterim - aizņem vairāk vietas transportējot kā arī sabojājas vadi ātrāk ja visu laiku tin apkārt adapterim. Vienīgā problēma - nekad nedrīkst aizmirst paņemt elektrības vadu līdz khe.

Ultra-Clean 9vdc Power Supply

Te nu ir adapteris salīdzinājumā ar Boss pedāli. Neliels svars adapterim ir, trafs tomēr sver, bet kopumā ir to vērts un lielākais prieks, ka paša taisīts adapteris.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal


ienāktreģistrēties