Kā mēs Super Small Amplifier taisījām

Jānis Altmanis, 05.04.2011., 12:29

Bija nepieciešama maziņa tumbiņa ar mazu pastiprinātāju, kura darbotos bez kronām un aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas.

Iepriekš bijām taisījuši 1 Watt solid-state amplifier nedaudz lielākā tumbiņā kā arī Noisy Cricket ģitārai radio tumbiņās, šoreiz bija jāuztaisa tumbiņa, kura darbotos bez kronām un elektrību saņemtu no portatīvā datora USB porta.

Super Small Amplifier

Audio pastiprinātāju shēmas ar TDA7052 mikroshēmu pilna gūgle, bet no visiem variantiem paņēmām to, kura būtu pēc iespējas mazāka, lai mazajā tumbiņā varētu to ievietot kā arī, lai shēma darbotos ar 5V, jo no USB nāk 5V.

Super Small Amplifier

Sākumā bija divi vadi - viens barošanai, otrs audio signālam, bet tad radās ideja, ka varētu izmantojot stereo vadu abus vadus apvienot vienā, tad nu lūk radās šāds pieslēguma vads, divi vienā tā teikt. USB adapteris piegādā mums elektrību, taisnas štekeris audio signālu, bet 90grādu štekeris pieslēdzas tumbiņas ieejā.

Super Small Amplifier

Apvienojot abus vadus vienā un tumbiņas aizmugurē ievietojot stereo ieeju nebija nepieciešams taisīt atsevišķu ieeju elektrībai. Skaļuma potenciometru griežot no nulles pozīcijas tas ieslēdz arī elektrību.

Super Small Amplifier

Būtu bijis vienīgi nepieciešams nofotografēt tumbiņu ar sērkociņu kastīti vai ko citu, lai saprastu cik tumbiņa patiesībā maziņa.

Super Small Amplifier


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri

handwritten by the author.

Wirelesszra


ienāktreģistrēties