Kā mēs mazo LPB-1 Booster taisījām

Jānis Altmanis, 22.01.2011., 09:14

Šī ideja jau bija sen, šoreiz sanāca pieķerties un realizēt. Ideja vienkārša - izveidot pēc iespējas mazāku, bet tomēr praktiski lietojamu pedāli. Šī darba un idejas autors ir Vladimirs Anops.

Tā kā iepriekš LPB-1 boosteri jau bijām uztaisījuši, tad otreiz iemīto taciņu bija viegli iziet - tikai viss bija jāievieto mazajā kastītē! Kastīti meklējām pēc 3PDT pogas izmēriem, iegādājām 3.5mm ieejas un džekus, mazāko elektrības ieeju, 12mm potenciometru.

LPB-1 Booster

Beigu beigās vieta kastītē palika vēl pietiekoši, kas vedīnāja uz ideju taisīt šādā pašā kastītē arī fūzi. Principā ideja pamatā tāda, ja kāds mazs koncis vai baļļuks jānospēlē, kur pamatā nepieciešams nospēlēt pavadījumu, kādu soliņu - paņem būsteri vienā kabatā, fūzi vai overdrive otrā kabatā, giču un aiziet! Svars mazs, vietas maz aizņem, vienkārši un ērti!

Noteikti viens vēl būs fūzis + ar slēdzīti ar kuru var pārslēgt diodes un mainīt zāģa skaņu, tā teikt, lai tāds ķērcošāks, vieglāks un tembrālāks fūzis - 3 fūža efekti vienā. Kā arī vienu jāuztaisa būs vieglu overdrive pavadījumiem.

LPB-1 Booster

Lai arī pedālīts maziņš izmēros tas ir pietiekoši stabils, lai ērti lietotu. Nospiežot ieslēgšanas pogu pedālis nekur neizkustās un negāžās. Šo varētu nosaukt par "kabats pedālīti" jeb "pocket pedal".

LPB-1 Booster


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri

handwritten by the author.

Wirelesszra


ienāktreģistrēties