Kā mēs Ibanez Tube Screamer TS-9 taisījām

Jānis Altmanis, 07.12.2011., 13:48

Efektu pedālis, kuram līdzi jau iet leģendas, kad uztaisīju, sapratu, ka pedālis ir to vērts!

Skaņa Youtube, shēma un pcb Tonepad.

Vairākas reizes pamanīju Ibanez Tube Screamer shēmas klejojot pa internetu un dažādus shēmas pārveidojumus, bet tā arī kaut kā nebiju pieķēries uztaisīt, bet kad vienu dienu atkal uzgāju shēmu, redzēju, ka faktiski visas komponentes man jau ir pieejamas no iepriekšējiem projektiem, nolēmu, ka jātaisa augšā!

Atradu pēc youtube video, ka vēlamais efekts būtu TS-9, pcb bija pieejama, pat pie tam tāda ar kuru var uztaisīt arī TS-808 versiju.

 

Tube Screamer TS-9

 

Ja būtu zinājis, ka ir tik labs, nekad nebūtu pircis Boss Super Overdrive. Tone potenciometrs ļoti pārsteidza - no kārtīgi basīgas līdz kristāldzidrai skaņai var iegūt. Tā kā man ir arī Boss Super Overdrive, tad Tube Screameru gribētos pārtaisīt nedaudz draivīgāku/krakšķīgāku, ir padomā pāris varianti ko pārveidot, to tad mēģināšu arī laika gaitā te aprakstīt.

Šis noteikti varētu būt pirmais draiva pedālis jebkuram ģitāristam, jo skaņas ziņā nenovecos, kā arī būs lietderīgs plašam stilu klāstam, kā piem., būs derīgs gan kā viegls būsts kantrī, nedaudz draivīgāks blūzam vai labs draivs kārtīgam rokam.

Ibanez Tube Screamer TS-9

 

No 10 zvaigznēm dodu šim pedālim visas 10 zvaigznes!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal


ienāktreģistrēties