"Spoku stāstu vakars" Džūkstes Pasaku muzejā

Krīstīne Ozola, 05.11.2015., 11:33

7. novembrī plkst. 19.00 Džūkstes Pasaku muzejā (Džūkstes pagastā, Lancenieku skolā Tukuma novadā) spocīgā gaisotnē norisināsies tradicionālais "Spoku stāstu vakars".

"Spoku stāstu vakars"Veidosim "Lielo spoku", stāstīsim un klausīsimies spoku stāstus un mācīsimies tos atainot improvizācijas teātra iestudējumā. Pasākumā ieradīsies galvenais stāstnieks un folklorists Guntis Pakalns un Zemgales stāstnieku kustības vadītāja Aelita Ramane no Pilsrundāles.

Būs iespēja nobaudīt spoku zupu. Spokainākā stāsta stāstītājam un spocīgākajam spociņam pārsteiguma balva!

Ieeja - ar muzeja biļeti: skolēniem un studentiem - EUR 1.00; pensionāriem un invalīdiem - EUR 1.00  (Tukuma novada invalīdiem - bezmaksas); pieaugušajiem - EUR 1.50; ģimenes biļete - EUR 3.00 (1-2 pieaugušie un 2 vai vairāk bērni līdz 18 gadiem).

Džūkstes Pasaku muzejs veltīts A. Lerhim-Puškaitim - pasaku un teiku vācējam, rakstniekam, skolotājam un aktīvam sabiedriskajam darbiniekam. Viņa mērķis bija caur latviešu teikām un pasakām attīstīt bērnos domāšanu, iztēli, atklāt dabas spēku, ticību labajam, izceļot latviešu darba tikumu un citas latviskās dzīves vērtības, tādā veidā veicināt latvisko identitāti un pašapziņu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties