"Neatkarīgais" tirgus Kalnciema kvartālā

Luīze Pastore, 11.11.2015., 10:05

Sestdien, 2015. gada 14. novembrī Kalnciema kvartālā būs patriotiskas ieskaņas ikgadējā, valsts svētkiem veltītajā tirdziņā.

"Neatkarīgais" tirgus Kalnciema kvartālāPar godu Latvijas valsts dzimšanas dienai notiks "Neatkarīgais tirgus", kurā būs iegādājami Latvijā audzēti lauku labumi svētku galdam, bet amatnieki būs sagatavojuši īpašus svētku aksesuārus, lai apliecinātu savu cieņu Latvijai.

Arī šogad rotāsimies sarkanbaltsarkanajās cepurēs, šallēs, lentītēs un piespraudēs, tērpsimies vietējo amatnieku darinājumos un baudīsim Latvijas zemnieku un mājražotāju labumus. Tirdziņā viss būs radīts ar pašu rokām tepat – Latvijā.

Jautrākās, mīļākās un sirsnīgākās latviešu melodijas kvartāla teritorijā atskaņos DJ Henriks Eliass Zēgners.

Darbnīcā bērniem "Patriota ordenis" no plkst. 11.00 līdz 15.00 būs iespēja darināt patriotiskus piekariņus sarkanbaltsarkanās krāsās no plastikāta granulām, kas tiks izkausētas iecerētajā formā. Patriotiskos "ordeņus" varēs iekārt kaklā, piekarināt automašīnā pie priekšējā spoguļa vai vest mājās un iekārt logā.

Pasākuma norises vieta un laiks: Rīga, Kalnciema iela 35, no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties