"Muzeja dārgumi" – ģimenes diena Dabas muzejā

Elīna Pekšēna, 28.05.2015., 09:17

Sestdien, 30. maijā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks šīs sezonas pēdējā ģimenes diena "Muzeja dārgumi", kas veltīta Latvijas Dabas muzeja jubilejai.

Šogad aprit 170 gadu, kopš ir dibināts Latvijas Dabas muzejs. Muzejā glabājas tūkstošiem interesantu priekšmetu, un katram no tiem ir savs stāsts. Dabas objekti ir vākti, krāti un pētīti jau ļoti sen. Ievērojama daļa ir ievākta dabā, citi ir pirkti, ne mazums – dāvināti. Apkopoti un izpētīti objekti atrodas muzeja krājuma telpās, tikai nelielu daļu var aplūkot ekspozīcijās. Katrs priekšmets ir svarīgs, katram ir sava vērtība, tomēr daži no tiem ir īpaši muzeja dārgumi.

Ģimenes dienā aicinām doties nelielā ceļojumā pa muzeja ekspozīcijām, lai iepazītu īpaši vērtīgos eksponātus un kopā uzzinātu, kāpēc tieši šie ir vislielākie dārgumi. Klausoties, vērojot, pildot uzdevumus, jūs varēsiet izveidot savu Dabas muzeja dārgumu grāmatiņu. Kas zina, varbūt kādu no dārgumiem jums izdosies sameklēt un ieraudzīt dabā!

Ģimenes diena notiks vairākās ekspozīcijās, iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama, dalība ar muzeja ieejas biļetēm.

Laipni aicināti Latvijas Dabas muzejā – Rīgā, K. Barona ielā 4!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo


ienāktreģistrēties