Ar radošiem pasākumiem un vijoles skaņām ieskandinās Ziemassvētkus

Ksenija Mirošņika, 17.12.2015., 11:30

Straujiem soļiem ir pienākusi gada nogale, kad ik uz soļa cilvēkus priecē Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam veltīti koncerti, izstādes un citi svētku notikumi.

Ar radošiem pasākumiem un vijoles skaņām ieskandinās ZiemassvētkusArī t/c "Dole" decembrī ir sagatavojis krāšņu un interesantu svētku programmu, kurā piedalīties ir aicināts ikviens "Dole" apmeklētājs.

"Ziemassvētki ir īpašs laiks - tas ir laiks, kad mūsu straujo un aizņemto ikdienu piepilda miers, smiekli un mīļums. Lai saviem apmeklētājiem svētku laikā sniegtu vēl lielāku pozitīvo emociju devumu, t/c "Dole" kopā ar Ķengaraga kultūras un izglītības iestādēm ir sagatavojis īpašu pasākumu programmu, kurā ikviens ir aicināts piedalīties un izbaudīt svinīgo atmosfēru," par gaidāmo stāsta t/c "Dole" menedžere Liene Karpova.

Jau šo ceturtdien, 17. decembrī plkst. 16.00 Ziemassvētku ieskaņas koncertu sniegs Latgales priekšpilsētas mūzikas un mākslas skolas mazie vijolnieki jeb muzikālais kamerorķestris "Riekstkodis" kopā ar savu pedagoģi Jeļenu Savčenko un koncertmeistari Tatjanu Čikorsku. "Bērniem šādas uzstāšanās ir nepieciešamas praksei, lai iemācītos nebaidīties no publikas, noticētu paši sev un nestu prieku gan vecākiem, gan ikvienam klausītājam," par koncertu pauž studijas "Riekstkodis" vadītāja Jeļena Savčenko.

Katru dienu no 17. līdz 22. decembrim sākot no plkst. 17.00 līdz 19.00 tirdzniecības centrā darbosies Ziemassvētku darbnīcas, kurās ikviens mazais t/c "Doles" apmeklētājs varēs izveidot pats savus eglīšu rotājumus, dažādas maskas, kā arī papīra eņģelīšus. Savukārt 23. decembrī no plkst. 13.00 līdz 15.00 kopā ar princesi no pasakas "Frozen", dosimies pretī Ziemassvētku brīnumam un uzzināsim, kas Ziemassvētku vecītim paslēpts zem eglītes.

Radošie svētki T/c "Dole":

  • 17. decembrī no plkst. 16.00 līdz 17.00 – Ziemassvētku ieskaņas koncerts ar bērnu kamerorķestri "Riekstkodis";
  • Katru dienu no 17. līdz 22. decembrim no plkst. 17.00-19.00 – Ziemassvētku radošās darbnīcas;
  • 23. decembrī no plkst. 13.00 līdz 15.00 – Ziemassvētku programma ar princesi un Ziemassvētku vecīti;
  • 30. decembrī no plkst. 15.00 līdz 17.00 – Jaungada programma ar Sniegbaltīti un Ziemassvētku Minjonu.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā gadā t/c "Dole" aizsāka pastāvīgu sadarbību ar Ķengaraga kultūras un izglītības iestādēm - Rīgas Centrālās bibliotēkas Ķengaraga filiālbibliotēku, Latgales priekšpilsētas mūzikas un mākslas skolu, Ķengaraga skolām, kā arī ciešu sadarbību ar Rīgas Austrumu izpilddirekciju, kopā sagādājot plašu svētku programmu Ķengaraga iedzīvotājiem un citiem interesentiem.

Visas augstākminētās aktivitātes ir bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties