Brīvdabas pasākums "Rūķu gājiens" Iļģuciemā

Sanda Kivleniece, 26.11.2015., 13:53

Svētdien, 29. novembrī plkst. 17.00 Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" pagalmā aicinām pulcēties ģimenes ar bērniem, lai piedalītos brīvdabas pasākumā "Rūķu gājiens", kura laikā ikviens mazais un lielais rūķis varēs izbaudīt līksmu svētku atmosfēru, kā arī iedegt pašu skaistāko Iļģuciema egli.

"Rūķu gājiens"Tuvojoties brīnumu pilnajam Ziemassvētku laikam, ikviena sirdi pārņem silts gaišums un gaidīšanas prieks. Lai vairotu šo svētku sajūtu, Rīgas Kultūras centrs "Iļģuciems" Pirmās Adventes vakarā aicina pulcēties kopā visus, kuri vēlas piedzīvot īstu svētku brīnumu. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja dziedāt dziesmas, iet rotaļās, piedalīties radošajās darbnīcās un iepazīties ar rūķu darbīgo ikdienu. Pēc īpašā svētku gājiena kopīgiem spēkiem paveiksim pašu galveno darbu – iedegsim Iļģuciema skaistāko egli.

Aicinām gājiena dalībniekus rūķu tērpos ierasties Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" pagalmā, līdzi ņemot lukturīšus un līksmu garastāvokli. Dosimies gājienā pa Iļģuciema apkaimi, lai redzētu, kā cilvēki gatavojas svētkiem, un apciemosim mūsu īpašos draugus – Iļģuciema gaismas sargātājus, lai dalītos ar viņiem priekā un pasniegtu svētku dāvanas. Svētku gājiena noslēgumā, atgriežoties kultūras centra pagalmā, tiks apbalvoti visčaklākie un centīgākie rūķi, kas piedalījušies bērnu zīmējumu izstādē "Mans rūķis". Izstāde Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" skatlogus rotās līdz 17. janvārim.

Pasākuma norises vieta – Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" pagalms un apkaime.

Dalība "Rūķu gājienā" ir bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties