Rīgā notiks Comedy Club veidotāju "stand-up comedy" jeb stāvizrāde

Lеvs Berezins, 10.02.2015., 12:03

Uz Rīgas Kongresu nama skatuves 25. aprīlī uzstāsies Dmitrijs Romanovs, Timurs Karginovs, Stass Starovoitovs un Ivans Abramovs.

Dmitrijs RomanovsTimurs Karginovs ir izcils komiķis - melnā humora pārstāvis, viņš sagrauj stereotipus par kaukāziešiem un neprot dejot lezginku.

Timurs ir pārliecināts: "Humorā nav aizliegtu tēmu!"

Stass Starovoitovs ir vīrs un tēvs, kurš cer, ka sieva atradīs darbu. Paņēma kredītu, lai varētu apprecēties. Uzskata, ka ģimenes problēmas ir smieklīgas. Stass ir radošs televīzijas kanāla TNT komēdiju šovu dalībnieks, trīs sezonas ir veiksmīgi uzstājies raidījumos "Smiekli bez noteikumiem" un "Nāvējošā līga". Kā pats atzīst, uz "stand-up" atnāca, jo spēlēt "Jautro un atjautīgo līgā" kļuva garlaicīgi.

Ivans Abramovs ir vislabāko audzināšanu saņēmušais komiķis, inteliģents vairākās paaudzēs, estēts, spēlē klavieres un ģitāru. Šovā ir atbildīgs par izrādes muzikālo daļu. Publika labi zina Ivana parodijas par televīzijas raidījumu vadītājiem, zvaigznēm, politiķiem un žurnālistiem.

Dmitrijs Romanovs ir dzēlīgs inteliģents un komunālajā dzīvoklī uzaudzis odesietis. Viltīgs, lepojas ar savu spilgto ārieni un meklē izdevīgumu it visur. Pats atzīst, ka naudu glabā dolāros.

"Stand-up" jeb stāvizrāde ir komiķu stāsti par ikdienas problēmām un situācijām, kas saprotamas lielākajai skatītāju daļai. Šovam ir nepieciešama tikai skatuve, krēsls, mikrofons. Katram rezidentam ir sava "rozīnīte", savs stāsts, sava harisma, savs tēls. Projekta dalībnieki ir cilvēki, kuriem ir savs skatījums uz labi zināmām dzīves situācijām.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

Robertunsab

Подробные астрологические прогнозы на неделю для каждого знака зодиака астро видья на сегодня <a href=worknorth.ru>worknorth.ru</a> .

astroprognoz_abPa

Hej, jeg ønskede at kende din pris.

RobertSax


Teātra izrādes

[ pievienot informāciju ]


Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(): Failed opening '/app/hc.lv/inc/boxes/events.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3
ienāktreģistrēties