Ar jaunu šovu Rīgā uzstāsies "Comedy Club" komiķis - Vadims "Rembo" Galigins

Levs Berezins, 24.02.2015., 09:55

Pirmo reizi Rīgā ar solo uztāšanos brauc "stand-up comedy" meistars, mākslinieks, kas radīja nemirstīgos un visu iemīlētos televīzijas tēlus - "cilvēks – susliks", "Profesors Kopaj" kā arī "fašion un glamūra ministrs", Comedy Club rezidents TNT kanālā, šova "Однажды в России" vadītājs, Vadims "Rembo" Galigins.

Vadims "Rembo" GaliginsSkatītāji noteikti atceras Galiginu kā Baltkrievijas "Минск-Брест" un Baltkrievijas Valsts Universitātes komandas dalībnieku, kura 2001. gadā kļuva par Augstākās līgas čempioni.

Pats mākslinieks raksta: "Dzimis 1975. gadā. Miris 1996. gadā. Pārdzimis par niknu baltkrievu susliku. Atbrauca uz Maskavu inkognito un ieveda sevī 2 kg inkognito. Mīļākā nodarbošanās: pikoties uz izģērbšanos. Izgudrojis un radījis laika mašīnu. Iemīļotie TV šovi - Дом-7 un Фабрика звезд-54."

Vadima Galigina šovi vienmēr ir negaidītas, spilgtas un smieklīgas pārdomas, un atziņas par mūslaiku svarīgākajiem notikumiem – pārdomas un atziņas, kas liek aizdomāties, turklāt šovā vienmēr atradīsies vieta jau slaveniem "stand-up comedy" "zelta" šedevriem ar sižetiem "par susliku", "par kažokzvēriem", "par sievietēm" u.c.

Kādreiz "Comedy Club" festivāla laikā Jūrmalā māksliniekam uzdeva jautājumu:
- Cik bieži reālajā dzīvē Tev nākas izmantot tās lomas un maskas, kuras mēs varam redzēt uz skatuves, un kuras lomas tās ir?

Vadims Galigins atbildēja:
- Ir ļoti svarīgi neaizmirst novilkt masku pēc uzstāšanās. Tāpēc ka pastāv risks kādreiz aizejot gulēt maskā, pamosties multfilmā. Ar prieku varu teikt, ka reālajā dzīvē man nenākas valkāt manu skatuves varoņu maskas.

Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt Vadima Galigina šovu, lai no sirds pasmietos par sevi, atrast jautrus un smieklīgus momentus mūsu grūtajā laikā un padomāt par viņa spīdošām prognozēm un aprakstiem, tādiem, kā:

"Krievijas rublis, maita tāds, ir nemirstīgs. Visapkārt ir putnu gripa, bet ērglim līdz vienai vietai. Viņam taču ir divas galvas. Pārbaudīt Krievijas naudu patiesībā ir ļoti vienkārši: iebāziet naudas zīmi kioska lodziņā, dabūsiet šņabi – tātad nauda īsta, dabūsiet pa purnu - tad nu gan viltota! Bet tā kā gan piedzerties, gan norauties Krievijā var regulāri, Krievijas rublis ir pats stiprākais. Topiet bagātāki, esiet laimīgi!"

Organizators: "Backstage Production" www.backstagelive.net.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

Robertunsab

Подробные астрологические прогнозы на неделю для каждого знака зодиака астро видья на сегодня <a href=worknorth.ru>worknorth.ru</a> .

astroprognoz_abPa

Hej, jeg ønskede at kende din pris.

RobertSax


Teātra izrādes

[ pievienot informāciju ]


Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(): Failed opening '/app/hc.lv/inc/boxes/events.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3
ienāktreģistrēties