Izstāde "SAULES PASAULEI pa SAULEI"

Agnese Bule, 25.09.2015., 07:04

No 24. septembra Mākslinieku namā, Jūrmalā, Muižas ielā 6 ir apskatāmi Baibas Cihovskas un Agneses Bules izstādes "SAULES PASAULEI pa SAULEI" ietvaros radītie tērpi un netērpi dažādos risinājumos.

Mākslinieces Agneses Bules izstrādātā grafiskā dizaina zīmju sērija "Latviešu sapņa Saules" jeb "Latviešu sapņa mandalas" ir uzripojusi – šoreiz sietspiedes tehnikā – uz modes mākslinieces Baibas Cihovskas no trikotāžas, kokvilnas, zīda un lina auduma darinātajiem, dažādām dzīves situācijām un visdažādākajām valkātājām piemērotajiem tērpiem. Izstādē apskatāmo tērpu fotogrāfiju autors ir Māris Grīnbergs.

Tajā pašā laikā modes mākslinieces Baibas Cihovskas radītie darbi no 24. septembra līdz 3. oktobrim pievienosies arī "AspaDzijas" izstādes ekspozīcijai. Māksliniece, izstādes idejas iedvesmota, savā radošajā darbībā ir izmantojusi īpašo "AspaDzijas" materiālu.

Izstāde "SAULES PASAULEI pa SAULEI"

Izstāde "SAULES PASAULEI pa SAULEI" zenītā ieies 6. oktobrī, kad pilna tērpu kolekcija būs atgriezusies no izstādes "Gada balva dizainā – 2015", kura no 2.–4. oktobrim norisināsies Ķīpsalā, BT1 izstāžu zālē . Izstāde savu aizklāšanu un tikšanos ar izstādes autorēm piedzīvos 24. oktobrī plkst. 15.00.

Mākslinieku nama darba laiki: otrdienās – piektdienās no plkst. 12.00–19.00, sestdienās no plkst. 12.00–16.00. Svētdienas, pirmdienas – brīvdienas. Ieeja bez maksas.

Izstāde "SAULES PASAULEI pa SAULEI"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties