Zila kleitiņa

25.02.2010 14:36:38 aizsāka _intuiicij_
3 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
_intuiicij_, 25.02.2010. 14:40:54
Komentāra reitings: 3.553

Sveiki!
Sanāca tā, ka man tika atvesta skaista kleitiņa [tumši zilā krāsā ar bārkstiņām, ar lencīti uz viena pleca], taču diemžēl šī kleita ir S izmērs, kas man visnotaļ ir par mazu.
Varbūt šeit ir kāda meitene, kas žetonvakaram vai kādam citam pasākumam, vai arī vienkārši ballītēm vēlas iegādāties no manis šo burvīgo apģērba gabalu :)
Bilde:
http://foto2.inbox.lv/annlee/Zila-kleitinja/HPIM9704.jpg

endo, 25.02.2010. 17:31:50
Komentāra reitings: 3.574

es domāju ka skakri derēs :D

_intuiicij_, 25.02.2010. 19:07:40
Komentāra reitings: 2.122

Nu ja viņš ir tievāks par mani, ta' jā ;D
Aizmirsu piebilst, ka mani var sazināt šiten iemetot vēstuli, vai arī rakstot uz anna.iesalniece@gmail.com :)

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
loli innumerable vid pic is.gd/BlCAHo krtk.rs/e1i0ovy

Stevenorate

Good to join. I am pretty new around here and figured I'd make my first post. I've been researching outdoor projects recently and found several interesting info. Anyone with knowledge with this, please read your thoughts. Cheers!

DonaldBaf

Great to be here. I'm pretty new here and wanted I would say hello. Lately I've been exploring yard improvements for a while and discovered some good resources. If anyone has experience on this topic, I'd like to read your input. Thanks.

Donaldfrozy

ienāktreģistrēties