"Prāta Vētras" koncertu apmeklētājiem būs pieejama apsargāta un apdrošināta velonovietne

Inese Kronberga, 16.07.2015., 17:39

Atbalstot aktīvu un videi draudzīgu dzīvesveidu, grupa "Prāta Vētra" un tās koncerttūres oficiālais apdrošinātājs "ERGO" aicina ikvienu ierasties uz "7 soļi svaiga gaisa" koncertiem ar velosipēdu.

"Prāta Vētras" koncertu apmeklētājiem būs pieejama apsargāta un apdrošināta velonovietne"ERGO" visos koncertos piedāvās iespēju apmeklētājiem bez maksas atstāt velosipēdus apsargātās un apdrošinātās velonovietnēs.

"Ņemot vērā, ka tik lielu un grandiozu pasākumu, kādi nenoliedzami ir arī "Prāta Vētras" koncerti, laikā iespējami dažādi satiksmes ierobežojumi un apgrūtinājumi, ierasties uz tiem ar velosipēdiem būs gan ērtāk, gan ātrāk. Atbalstot aktīva dzīvesveida veicināšanu, kā arī videi draudzīgu dzīvošanu, "ERGO" piedāvās iespēju atstāt braucamos bez maksas apsargātās un apdrošinātās velonovietnēs," stāsta Ingrīda Ķirse, "ERGO" valdes locekle Baltijas valstīs.

Velonovietne uz koncertiem Jelgavā, Valmierā un Ventspilī būs pieejama līdz 400 velosipēdiem, savukārt Rīgā – līdz pat 1000. "ERGO" velonovietne būs atvērta jau divas stundas pirms katra koncerta un darbosies visu tā laiku līdz pusnaktij. Gan velosipēdu glabāšana, gan apdrošināšana "Prāta Vētras" koncertu apmeklētājiem būs bez maksas.

"Apmeklējot koncertus, auto atstājiet mājās! Brauciet ar velosipēdu, un "ERGO" parūpēsies par drošu velonovietni tiešā koncerta tuvumā," iesaka SIA "Prāta Vētras skaņu ierakstu kompānija" valdes locekle Aija Auškāpa.

Rezervēt vietu apsargātajā un apdrošinātajā velonovietnē būs iespējams "ERGO" Facebook profilā vismaz nedēļu pirms katra no "Prāta Vētras" koncertiem. Uz pirmo koncertu Jelgavā velonovietņu rezervācija būs pieejama jau no piektdienas, 17. jūlija.

"ERGO" ir "Prāta Vētras" koncerttūres "7 soļi svaiga gaisa" oficiālais apdrošinātājs, nodrošinot pasākumu nepārtrauktības polisi viena miljona eiro vērtībā. Ar šo īpašo apdrošināšanas polisi "Prāta Vētra" un "ERGO" rūpējas, lai apmeklētāji var baudīt koncertus bez bažām, piemēram, par to pārtraukšanu nepiemērotu laika apstākļu vai jebkādu citu nejaušu iemeslu dēļ.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties