Uzsākta biļešu tirdzniecība uz modes izrādi "Skaistuma simpozijs"

Krista Kalnarāja, 21.05.2015., 11:25

Šī gada 8. augustā tiks svinēti jau otrie Liepājas modes svētki, par kuru kulmināciju kļuvusi krāšņā modes izrāde "Skaistuma simpozijs".

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz modes izrādi "Skaistuma simpozijs"Arī šogad tā notiks Liepājas teātrī, lai pārsteigtu ikvienu skatītāju ne tikai ar modes dizaineru kolekcijām, bet arī īpaši veidoto skatuves noformējumu un projekcijām, kas kļuvušas par modes izrādes "Skaistuma simpozijs" vizītkarti. Biļetes uz modes izrādi jau nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā.

Modes izrāde "Skaistuma simpozijs" ir viena no trīs aktivitātēm, kas veido Liepājas modes svētku kodolu. Modes izrāde ir svētku kulminācija, kas vienkopus pulcē Latvijā un starptautiski atzītus modes māksliniekus. Krāšņā un īpaši režisētā izrādē tiek dota iespēja novērtēt 20 dažādas apģērba un aksesuāru kolekcijas. Tie ir vairāki simti tērpu, kas tiks pasniegti atbilstoši katra dizainera izstrādātajai vīzijai un idejai.
Modes izrādes vizuālais noformējums balstās uz projekcijām, kas katra īpašā veidā papildinās tērpu kolekcijas.

Jau šobrīd ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz modes izrādi "Skaistuma simpozijs". Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu cena ir diferensēta, lai dotu iespēju ikvienam būt starp krāšņās modes izrādes skatītājiem, bet jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

Atgādinām, ka 8.augusta Liepājas modes svētku rīts sāksies ar modes un dizaina priekšmetu izstādes/pārdošanas atklāšanu. No pulksten 10.00 līdz 17.00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē būs iespēja novērtēt un iegādāties ne tikai apgērbu, aksesuārus un rotas, bet arī dažādas dizaina preces interjeram, iepazīt Liepājas un Latvijas konceptuālā dizaina radītājus.

Paralēli, laika posmā no 11.00 līdz 15.00 kinoteātra "Balle" zālē notiks lekciju cikls "Apģērba dizaina loma ekonomikā un jaunākās tendences". Ar savu pieredzi dalīsies Latvijā labi zināmi un starptautiski atzīti modes mākslinieki un ekonomisti, kas pārzina modes industrijas situāciju Latvijā un Eiropā. Viņu stāstītais būs saistošs ne tikai topošajiem māksliniekiem un drēbniekiem, bet ikvienam interesentam, kas vēlas uzzināt, kā rodas iedvesma tērpu radīšanai un uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Liepājas modes svētki šogad notiek ar Liepājas pašvaldības un Liepājas Kultūras pārvaldes finansiālu atbalstu, kā arī nozīmīgs ir to uzņēmumu ieguldījums, kas nodrošina iespēju Liepājas modes svētkus veidot jaunā kvalitātē un mērogā. "Liepājas modes svētki ir vienīgie šāda veida svētki Latvijā, ko apliecina arī paši modes mākslinieki pēc pirmās viesošanās reizes Liepājā. Centīsimies, lai šogad svētki būtu vēl krāšņāki", atklāj galvenā svētku producente Tatjana Jaremčuka.

Informācijai par Liepājas modes svētkiem iespējams sekot līdzi: www.liepajasmode.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties