T/c "Domina" aicina izbaudīt viduslaiku aktivitātes un piedalīties Latvijas bruņinieku meklējumos

Aksels Neilands, 23.07.2010., 19:30

Šaušana ar loku, bruņinieka aizsargtērpa pielaikošana, senu un antikvāru lietu tirdzniecība – tā ir tikai daļa no aktivitātēm, ko 25. jūlijā no pulksten 10.00 līdz 17.00 tirdzniecības centrs "Domina" sarūpējis saviem apmeklētājiem. Tāpat šajā dienā tiks noskaidrots, cik Latvijā ir bruņinieka titula cienīgu vīriešu.

Jau šo svētdien pie t/c "Domina" kompetentu organizatoru uzraudzībā tirdzniecības centra apmeklētāji varēs šaut cūkas ādā ar loku vai arbaletu, ietērpties viduslaiku bruņās un novērtēt savus spēkus, skrienot šādā ekipējumā, kā arī pārbaudīt savu veiklību citās disciplīnās. Tāpat ikviens varēs pats pārliecināties, cik smags ir viduslaiku zobens, un pielaikot bruņinieku tērpus.

Savukārt laikā no pulksten 12.00 līdz 14.00 stiprā dzimuma pārstāvji ir aicināti iesaistīties bruņinieku izveicības un erudīcijas stafetē. Ar tās palīdzību t/c "Domina" noskaidros, cik Latvijā ir īstenu bruņinieku, un apbalvos labāko rezultātu ieguvējus.

Tie, kuri vēlas senatnīgumu ienest arī savās mājās, visas dienas garumā varēs apmeklēt viduslaiku mantu placi. Tajā tirgotāji piedāvās labas, taču sev patlaban nevajadzīgas mantas - antikvārus priekšmetus un vintage produktus, ko par pievilcīgām cenām varēs iegādāties vai iemainīt. Savukārt rokdarbu cienītājus priecēs dažādi amatnieku izstrādājumi.

Dažādie viduslaiku stendi ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam sniegs ne tikai labu atpūtu un iespēju iegādāties jaunas un interesantas lietas, bet arī izglītojošu informāciju. Tādēļ pasākumu ir aicinātas apmeklēt arī ģimenes ar bērniem, lai kopā apgūtu jaunas vēsturiskās zināšanas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

Robertunsab

Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton


ienāktreģistrēties