Open Air Vintage Festival #3. Uzsaukums!

Agnese Kleina, 20.02.2010., 14:34

Atdodot godu visbrīnumainākajai supersievietei, žurnāliste Agnese Kleina un bodītes RetroSpectro saimniece Linda Ezerkalna tur solījumu un īsi pēc 8. marta svinībām rīko jau trešo Open Air Vintage Festival!

AliseVienreiz  tas jau izdevās. Un tad to paveicām vēlreiz. Radījām vecu un mīļu mantu tirdziņu, kādi regulāri notiek Londonā, Parīzē un Berlīnē. Nu, kad mēs jau kuro dienu (nedēļu) lūdzam Atkušņa dievu beidzot pavērst savu vaigu pret mums, klāt ir jau trešais vintage lietu un sajūtu festivāls – vēl jautrāks, vēl radošāks un ar vēl bagātīgāku piedāvājumu! Sagaidot (LV pirmizrāde – 5. martā!) Tima Bārtona un Džonija Depa versiju par Alisi Brīnumzemē, šoreiz arī festivāla tēma ir "Alise Brīnumzemē", kas atspoguļosies gan stendu iekārtojumā, gan pārdevēju izskatā, gan visu apmeklētāju sirdīs.

Toties pārdošanā kā allaž liekam lietas no vecmāmiņas pūralādes, vectētiņa skapja, kā arī visu to, kas vienkārši vairs neder, bet kādam citam būs akurāt tieši laikā!
 

Alise2Kur? Dirty Deal Cafe Spīķeros, 1. un 2. stāvā

Programmā? Iespēja tikt pie jaunām un ne tik jaunām brīnišķīgām lietām meitenēm un puišiem, baudīt siltus dzērienus un uz veselu dienu aizmirst visu, kas nomāc prātu.

Vakarā paliekam turpat, jo notiks Animal liberation Human liberation labdarības koncerts/ballīte! Visi koncerta laikā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Juglas dzīvnieku patversmei.

Kad? Sestdien, 13. martā plkst. 11 (un tā līdz pat plkst. 18)

Kas tev tagad jādara? Ja plāno tikai iepirkties un ballēties, tad sāc krāt naudu un meklēt balles tērpu (dresskods – kā teiktu Alise, Everybody here is mad. Tas nozīmē – atvēzējamies pēc sirds patikas, ierodoties kā Trakie Cepurnieki, Hamptiji Damptiji, Češīras kaķi un Sapņainās Alises).

Ja plāno kļūt par pārdevēju, līdz 5. martam (ieskaitot) sūti pieteikumu uz agnesiga (at) yahoo.com, kur norādi savu e-pastu un telefona numuru, kā arī īsu aprakstu, ko un cik pārdosi. Par pārdevēju vari kļūt, ja tev krājumā ir vismaz 10 pārdodamas lietas. Bet – tas nenozīmē vecus T-kreklus, bet gan īstas, dzīvas pērles, neparastas un iekārojamas lietiņas. Piedalies tirdziņā arī tad, ja pats radi kaut skaistu un dievīgu, taču citos tirdziņos vēl neredzētu!

Dalības maksa: Ls 5 no personas (bet visiem, kas pieteiksies jau laikus līdz 26. februārim (ieskaitot), dalības maksa Ls 4). Apmeklētājiem pasākums ir bez maksas.

Sekojiet turpmākai informācijai un paliekam kopā!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Theme site super 000*** hc.lv

fbHphOOPNU


ienāktreģistrēties