Latvijas zīmola "Betolli" modes skate

Elza Berģe, 20.07.2015., 11:46

18. jūlija vakarā Talsos restorāna "Rrooomm" terasē notika pirmā zīmola "Betolli" modes skate "Stils. Atmosfēra. Sajūtas".

Modes skate bija oriģināla un vienreizēja ar to, ka iesākumā modeļi bija kā dizaineri, sava krekla veidotāji un tagad viņiem bija iespēja iejusties modeļu lomā. Katrs iznāciens tika interesanti pasniegts, to paspilgtinot ar fantastisku mūziku un priekšnesumu iznāciena laikā.

Latvijas zīmola "Betolli" modes skate

Gatavošanās modes skatei aizņēma teju četrus mēnešus, kad tika uzrunāti klienti, radīti individuāli tēli, pieskaņots iznāciena muzikālais noformējums. Katrs no iznācieniem bija ļoti atšķirīgs, piemēram, kāds no modeļiem uz modes mēles devās ar skrituļdēli, kāds ar divriteni, ar dekoratīviem putniem frizūrā, ar savu suņuku, citam visas kurpes, svārki un mati bija vienās puķēs, bija pat eņģelis, laumiņa, milzīgs krāšņs putns un pat kāzu iznāciens.

Kopumā modeļu lomās iejutās 43 cilvēki, no dažādām pilsētām un dažādu profesiju pārstāvji, arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Marika Ģederte, Aigars Rostovskis, Dace Dēnava un Roberto Meloni. Jaunākajai no modelēm bija tikai gads un trīs mēneši.

Latvijas zīmola "Betolli" modes skate

Modes skates ietvaros pirmoreiz plašākai sabiedrībai tika parādīti pirmie zīmola radītie polo krekli, kurus tāpat kā kreklus plānots piedāvāt iegādāties internetā, izmantojot polo krekla konstruktoru, kā arī apkaklītes četrkājainajiem draugiem ar pērlēm izšūtu suņa vārdu uz tās.

Restorāna terase tika pārvēsta līdz nepazīšanai ar sarkano paklāju pie ieejas, krāšņām un izsmalcinātām ziedu kompozīcijām, lukturiem, svecēm, galdautiem un svečturiem, kas radīja brīnišķīgu atmosfēru papildinot sajūtas ar fantastiskiem ēdieniem.

Latvijas zīmola "Betolli" modes skate

Savu meistarību demonstrēja skaistumkopšanas salona "Rožu Nams" speciālistes, iesaistot stila pārvērtībās vienu kungu un dāmu no skatītāju rindām, līgavas brāļi un līgavainis demonstrēja līgavai sagatavotu īpašu deju priekšnesumu un viens no modeļiem spēlēja ksilofonu, savukārt talantīgais bundzinieks Kristers Hartmanis atsvaidzināja pasākumu ar skanīgiem ritmiem.

Modes skates skaistais rezultāts un jaukās atsauksmes liecina, ka vairāki uzņēmēji kopā, kas bija galvenie pasākuma atbalstītāji (ziedu salons "Puķu bode", skaistumkopšanas salons "Rožu Nams", grima māksliniece Gita Šakele, rotu veikals "Bimbuļi Rimbuļi’’, fotosalons "Poriņi foto’’ un SIA "MG aģentūra") roku rokā var radīt brīnišķīgu n neaizmirstamu pasākumu sev un citiem.

Latvijas zīmola "Betolli" modes skate


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties