Labo domu un sajūtu festivāls MADARA

Koko, 03.08.2010., 18:26

Atzīmējot zīmola 4.jubileju, "MADARA" 14.augustā aicina uz Labo domu un sajūtu festivālu.

madaraDaudziem "Madaras" kosmētika saistās ar lepnumu par to, ka Latvijā ir iespējams ne vien iegādāties, bet arī ražot savu, latvisku ekokosmētiku, ceļot godā priekšteču nostāstus par augu izmantošanu kosmētikā. Mārketinga un finasu sfēras pārstāvjiem- "Madara" ir veiksmes stāsts par uzņēmumu, kura produkcija tiek pārdota 26 pasaules valstīs. Sievietes, kuras lieto šo kosmētiku, parasti ir ļoti sajūsminātas un pauž pozitīvas atsauksmes.

Ilze: "Laika gaitā esmu izmēģinājusi visdažādākos zīmolus - gan lētākus, gan pavisam dārgus. Taču neviens līdzeklis tā īsti nav licies piemērots. Nav bijusi tā sajūta - jā, tas ir mans!"

Ausma: "Londonā iegāju maziņā veikaliņā,un ieraudzīju Latvijas MADARU.Uzreiz iegādājos un nenožēloju. Kosmētika sejas tīrīšanai un kremi ir kaut kas vienreizējs.
Esmu ļoti apmierināta ar tādu atradumu. Dzīvojot tālumā, ir tik patīkami sajust pļavas smaržu katru rītu un vakaru. Visas tās zālīšu smaržas atgādina bērnību Latgalē un Latviju-manu dzimteni."
 

Dāvājot prieku ne vien no ražotajiem kosmētiskajiem līdzekļiem, bet arī no sajūtām, kas aktivizējas pateicoties citiem maņu orgāniem, "Madara" aicina uz Labo domu un sajūtu festivālu.

Kad? 14.augustā

Kur? AB dambis

Cikos? no 14.00

Ieeja? Bez maksas

Kas programmā?

Māksla & daba

MADARAs izstāde "ieskaties dziļāk dabā", VJ Plan video projekcijas, I-deju mājas deju performances, dabas velšu instalācijas, radošs darbs pie "nekā lieka = otrreizēja pārstrāde", praktiska un izklaidējoša informācija sadraudzībai ar dabu.

Draugi, Mode & Eko

Bārs Piens ar "MADARA" Drinks kokteiļiem un Kapteinis ENRIKO. Ērenpreiss velosipēdi, INCH apģērbi un MAMMU šalles divās dažādās modes skatēs ar iespēju iegādāties uz vietas. Ievārijumi, sulas, ogas, maize, siers, gardumi, dārza veltes, eļļas, mājas vīni, rotas, linu apģērbi, māla ziepes un citas Latvijā ražotas lietas. 20% atlaide "MADARA" kosmētikai.

Radošās dabas darbnīcas, bērnība un vīru lietas. Ziepju, skrubju, smaržu, tējas, velo, hennas, herbārija darbnīca, Ludo spēļu stūris, pasakas par ziediem, Evitas Vildes leļļu darbnīca. Novuss, galda hokejs, dambrete, kārtis un Ludo āra spēles, "Ilustrētās Zinātnes" bibliotēka, velo konstruēšanas darbīca u.c.

Mūzika

Goran Gora, El-Mars, Alise Joste, Matrin Confused, DJ Artūrs Mednis u.c..

Organizatori iesaka ņemt līdzi gan "MADARA", gan citas kosmētikas tukšos plastmasas iepakojumu, lai tie pārtaptu jaunā formā jaunai dzīvei!

 

 

 

 

 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
made, 03.08.2010. 18:35:24
Komentāra reitings: 0

nice

ella, 03.08.2010. 19:09:36
Komentāra reitings: 0

Gribētos :)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties