Ieva Kemlere izrāda savus tērpus pirms gaidāmā "Salsas maratona"

Maija Straupmane, 11.07.2010., 09:02

Par godu gaidāmajam "Salsas maratonam", kas notiks 18. jūlijā plkst. 10:12 tirdzniecības centrā "Mols", populārā dejotāja Ieva Kemlere plašākai apskatei izstādījusi savas iecienītākās salsas kleitas. Tās "Molā" būs apskatāmas līdz pat maratona sākumam.

IzstāIeva Kemlere izrāda savus tērpus pirms gaidāmā "Salsas maratona"dē apskatāmas vairākkārtējas deju čempiones un deju šova "Dejo ar zvaigzni 3" uzvarētājas Ievas Kemleres trīs iecienītākās salsas kleitas, kuras ir šūtas pēc viņas gaumes. Ieva stāsta, ka salsas kleitas ir ļoti līdzīgas Latīņamerikas deju kleitām un parasti tiek šūtas pēc katras dejotājas stila un gaumes. Kleitas nemēdz būt garas, lai neierobežotu kustības un tās var pat palīdzēt dejotājai, piemēram, liekot labāk izjust gurnu kustības.

"Salsa Latvijā ir nu jau 10 gadus, bet pati es to dejoju un arī mācu septīto gadu. Salsa man iepatikās uzreiz. Šīs dejas līmenis kopš tās ieviešanas Latvijā viennozīmīgi ir attīstījies, tāpēc uzskatu, ka latvieši ir pietiekami labi salsas dejotāji, lai izturētu garo maratonu. Tāpēc mans vienīgais ieteikums dalībniekiem būtu sadalīt spēkus un nepatērēt tos jau pirmajās stundās", iesaka dejotāja Ieva Kemlere

Paredzēts, ka Latvijas Salsas federācijas rīkotais "Salsas maratons", kas "Molā" sāksies 18. jūlijā plkst. 10:12, varētu ilgt desmit stundas līdz pat 20:12, tādējādi noskaidrojot patiešām izturīgāko salsas dejotāju Latvijā.

"Salsas maratons" pie mums sāksies 10:12 par godu "Mola" 12 gadu jubilejai, kas gaidāma 10. augustā. Arī šajā datumā esam iecerējuši kādu kopīgu pārsteigumu, kas saistīts ar šo karstasinīgo deju. Pasākums būs interesants gan dalībniekiem, gan skatītājiem, tāpēc aicinām ikvienu izjust salsas īsto garšu 10 stundu garumā un uzmundrināt vienam otru", aicina Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra "Mols" menedžere.

"Salsas maratonā" dalībnieki varēs piedalīties kādā no trim kategorijām - salsas dejotāji ar zināšanām pa pāriem, salsas dejotāji iesācēji pa pāriem (tie, kas apguvuši pamatsoļus), salsas dejotāji, kas vēlas dejot pa vienam. Katrā no grupām būs viens uzvarētājs – tas dejotājs vai dejotāju pāris, kurš spēs parādīt vislielāko izturību un nodejos visilgāk. Izturīgākie dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt "Latvijas Salsas festivālu", kas notiks no 13. līdz 15. augustam, bez maksas. Būs iespēja laimēt arī citas noderīgas balvas no t/c "Mols" un "Tallink Hotel Riga". Visi dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt vienu nodarbību kustību studijā "Studiox1" bez maksas.

Tie, kas pirms "Salsas maratona" vēlas apgūt dejas pamatsoļus vai atsvaidzināt savas prasmes, var izmantot iespēju 9. jūlijā no 16:00 līdz 17:00 apmeklēt salsas nodarbības Kustību studijā "StudoX1", Marijas ielā 16 – Upīša pasāžā. Samaksa dalībniekiem ir tikai 1Ls par nodarbību. Iepriekš interesentiem obligāti jāpiesakās, rakstot uz studiox1@studiox1.lv.

"Salsas maratona" dalībniekiem savu pieteikumu maratonam jāsūta uz e-pastu studiox1@studiox1.lv līdz 16. jūlijam. Sīkāka informācija par maratonu www.studiox1.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties