Atklāj pavasari savā garderobē

Linda Zālīte, 12.03.2015., 08:57

"Alises Rozes" dizaina studija piedāvā iespēju atklāt pavasara sezonu ar jaunām zināšanām "Stila dienā", kas notiks latviešu valodā 14.martā, 11:00 un krievu valodā - 22.martā, 13:00.

"Stila diena"Mūsdienu steidzīgajā dienas ritmā ir būtiski rast laiku sev, iemācīties izcelt un novērtēt savas stiprās puses, gūt papildus pašapziņu un paskatīties uz sevi jaunā gaismā. Nekas sievieti nepadara skaistāku par viņas pārliecību!

"Alises Rozes" dizaina studijas "Stila diena" tiek rīkota jau astoto gadu. Tajā studijas stila kursu pasniedzējas - stilistes Jeļena Veļičko un Ineta Lesīte - stāstīs par aktuālākajām 2015.gada pavasara/vasaras sezonas tendencēm, veltot laiku arī kafijas pauzēm un kopīgām diskusijām. "Sila dienas" ilgums – 3 stundas.

Stila diena tiks atklāta ar Jeļenas Veļičko prezentāciju par aktuālākajām modes tendencēm 2015.gada pavasara/vasaras sezonai. Iesākto sezonas tendenču apskatu turpinās Ineta Lesīte ar informāciju par piemērotākajiem aksesuāriem un to saskaņošanas veidiem. Pasākuma noslēguma daļa paredzēta "Stage Line" vasaras grima kolekcijas prezentācija, kurā to būs iespēja izmēģināt kādai no auditorijas dāmām uzticot visu darbu profesionālam stilistam - tiks demonstrēts sezonas aktuālākais grims, kā arī - Jeļena iepazīstinās ar veiksmīga grima nosacījumiem, ņemot vērā pavasara/vasaras sezonas tendences.

Jeļena Veļičko ir stiliste, vizāžiste un ķermeņa mākslas meistare, kas izglītību ieguvusi Birutas Mageles starptautisko stilistu skolā un regulāri papildina savas zināšanas slavenu stilistu un vizāžistu semināros un meistarklasēs. Ineta Lesīte kā stiliste guvusi jau 15 gadu darba stāžu un šobrīd piedāvā privātas konsultācijas gan sievietēm, gan vīriešiem, kā arī regulāri piedalās dažādās Eiropas un Latvijas konferencēs un mācību semināros, uzkrājot aizvien jaunu pieredzi.

Stila dienas apmeklējuma cena ir 7 euro, savukārt ņemot līdzi draudzeni iespējams abām kopā Stila dienas semināru noklausīties par 10 euro.

"Alises Rozes" dizaina studijas mācību centrs ir vieta Rīgas centrā, Kr. Barona ielā 59/61, trešajā stāvā, kur jau vairāk nekā astoņus gadus tiek organizēti augstas kvalitātes mākslas kursi. Mācību centrā kursus pasniedz atzīti, talantīgi un iedvesmojoši sava amata meistari. Studija piedāvā gan dažādu vizuālo mākslu, gan dizainu, foto un video uzņemšanas kursus. Studija ērti sasniedzama ar 6. vai 11.tramvaju. Tāpat ir padomāts par tām, kuras vēlas ierasties ar auto - tieši blakus studijai atrodas ērta autostāvvieta.

Iepriekšēja pieteikšanās, rakstot uz linda@arstudio.lv.

Vairāk informācijas mājas lapā: www.arstudio.lv/kursi.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties