Gaidāma "Melnā piektdiena" - 13. novembris

Astrologi.lv, 12.11.2015., 06:12

Gaidāmā "Melnā piektdiena" - 13. novembris - vērtējama piesardzīgi optimistiski, apgalvo Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

Gaidāma "Melnā piektdiena" - 13. novembrisTo gan nevarot teikt par novembra nogali. Lai arī tā sauktās "melnās piektdienas" esmu pētījis kopš 2006. gada un neko ārpus normas neesmu atklājis, šoreiz mudinātu visus iekšēji savākties un neļauties sajūtām, iekārēm un baudām pār mēru! Savu emociju kontrolēšana šajā piektdienā ir izšķiroša, uzsver astrologs.

Kristaps Baņķis prognozē 13. novembra devumu un pavērsienus: "Zīmīgi, ka nakts uz piektdienu ir trauksmaināka par pašu dienu dēļ "sagūstītā" Mēness Saturna valgos. To pastiprinās nakts melnumā notikusī Marsa pāreja Svaru zīmē, kur tas jūtas neomulīgi un tādēļ līdz pat gadumijai uzvedīsies "kā zilonis trauku veikalā". Svārstības starptautiskajās attiecībās un vēl jo vairāk privātās attiecībās tieši piektdien var notikt dēļ šī Marsa diskomforta. Īpaši svarīgi ir neļauties provokācijām, neielaisties garās sarunās un neskaidroties attiecībās, jo taisnība būs katram sava.

Visādi citādi diena sola aktīvu rosību, kam gan var atrasties opozicionāri un pretinieki, tomēr tas nemazinās darbīgumu. Rīta puse būs trauksmaina ceļu satiksmē. Īpaša dienas pazīme ir tā, ka vairāk nekā citkārt jūtam iracionālā, noslēpumainā klātbūtne. Un arī tādēļ šai dienai ir daudzi debesu aizbildņi jeb planetārie stāvokļi, kas liedz notikt kaut kam īpaši traģiskam. Tā teikt, bez Dieva ziņas ne matiņš nenokrīt…"

Ko diena nesīs katram individuāli? To var pavisam viegli noteikt Astrologi.lv projektā "Astro VIP" aktuālajā Mēness kalendārā atrodot individuālo Astro luksoforu, kurā pēc personas datiem aprēķināts planētu stāvoklis.

Visā gada nogalē astroloģiski patiesi vistrauksmainākais periods gaidāms uzreiz pēc valsts svētkiem no 19. līdz 29. novembrim, kad planētu mijiedarbība sola kaitniecisku enerģētiku privāti un globāli - kā "kulaks uz acs". - "Tādēļ vienalga, kas notiktu 13. novembrī tas ir tikai pumpuriņš novembra beigu notikumiem, kas var atnest gan epidēmijas, gan katastrofas, gan karadabību, gan finanšu sfēru satricinājumus, gan lielāku risku avio pārvadājumos. Laiks kļūst elektrizēts un notikumu plūsma ir tik neprognozējama, ka meklēs "zibens novedēja" vietu, lai izlādētos. Būtu pārsteigts, ja novembra beigas dēļ saspringtā planētu stāvokļa pavadīsim mierīgi, bet tas ir tieši tas, uz ko personīgi ceru!" – uzsver astrologs.

Ko katrs varam paveikt indiviudāli? Maksimāli elastīgi plānot savu laiku, lai pārmaiņu rezultātā varētu ātri pielāgoties situācijai. Svarīgi ir pēc iespējas mazāk atrasties ļaužu piepildītās vietās, pasākumos un lielveikalos. Un atcerēties, ka karmisku uzkrājumu veido nevis notikumi, bet attieksme pret tiem, un tieši ši attieksme, savukārt, veidos nākotnes notikumus.

Latvijas Numerologu biedrības vadītājs Kristaps Baņķis skaidro, ka skaitļa "13" vibrācijas allaž paliek nemainīgas: ""1" iemieso Saules simbolismu, jebkuras personas vai notikuma patību, centriskumu, esību, bet "3" saistāms ar Jupiteru, kas simbolizē skološanos, sabiedriskumu, pasaules uztveri. Rezultātā skaitļu mijiedarbība "1+3" rada "4" jeb Mēness mezglu Rahu – stabilitātes, cēloņu-seku ievērošanas galarezultātu. Varētu teikt, ka vienmēr 13. datumā ieteicams pieturēties pie atziņas: "Domā, ko domā". Ikvienai rīcībai, kas paveikta jebkurā 13. datumā būs lielāka karmiskās "lupas" uzraudzība nekā citiem datumiem.

"Cita lieta ir kolektīvās apziņas sētās šaubas vai bailes, kas vienu vai otru skaitli "pagriež" izpausmju disharmoniskajā virzienā. Tā kā ne viens skaitlis nav ne labs, ne slikts, tā izpausmes ir atkarīgas no tā vai pieslejamies pozitīvam skatījumam vai izmantojam konkrētā skaitļa negatīvi lādēto "ēnu". Un te lielu lomu spēlē tādi subjektīvi faktori kā "ar kuru kāju no gultas izkāpsi"," komentē Kristaps Baņķis.

"Ja kāds 13. datumā pamostas ar domu, ka būs slikti, tad palielinās varbūtība, ka kaut kas tāds arī notiks. Domas ir kā uz noteikta viļņa noregulēta antena, kas agri vai vēlu savu kanālu noķers! Pats rada situāciju un pats pēc tam priecājas, ka viss apstiprinās. Ja pieņem, ka "13" nes nelaimi, padomājiet, kā klājas cilvēkiem, kuri šajā datumā ir dzimuši. Tur taču būtu jābūt iemiesotām visām nelaimju nelaimēm! Taču tā nav! Tomēr pastāv iespēja, ka šiem cilvēkiem konkrētā cipara piesātinātā diena var radīt lielāku un atbildīgāku notikumu gūzmu," stāsta Kristaps Baņķis.

13. novembra Saules dienas ticējumi māņticīgajiem:

  • Dienas pazīmes ir saistītas ar zemi.
  • Nosmērēties ar putekļiem, mālzemi, smiltīm — gaidāma cīņa.
  • Iekrist bedrē — noslēpumu, dotību atklāšana.
  • Atrast monētu — uz veiksmi.
  • Ja vairākkārt kāds Tevi sauc vārdā — Sargeņģeļa palīdzības zīme.
  • Slikti priekšmeti: lūstoša grīda, kāpnes, papēdis; kanalizācijas, attīrīšanas iekārtu problēmas.
  • No vēja sasitas vai atveras logs — grūtības, pārmaiņas.
  • Sāk tecēt asins no deguna, mutes, smaganām — kaitējums, negatīvas enerģijas uzkrājums.
  • Ja kaut kas uzbirst (apmetums, smiltis, spalvas, putekļi) — priekšā nopietni pārbaudījumi.
  • Saplīst spogulis — izputēšana.
  • Putnu klaigas, īpaši uz palodzes vai pretī lido putni — nāves vēstneši.
  • Apvidus, pār kuru savilkušies pelēki mākoņi, īpaši ja visu dienu — nebūs svētības.
  • Mājās tek rūsains ūdens vai tas vispār atslēgts — izputēšana, nabadzība, ciešanas.
  • Salūst ķemme — spēka zuduma zīme.

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties