AS "Capital" uzsāk jaunā "Apple" MacBook tirdzniecību

Reinis Mutulis, 07.05.2015., 07:59

Informācijas komunikāciju tehnoloģiju uzņēmums AS "Capital" sācis jaunā ultravieglā portatīvā datora "Apple" MacBook tirdzniecību un tie jau no šodienas būs apskatāmi visos Capital veikalos, paziņoja AS "Capital" mazumtirdzniecības vadītājs Reinis Mutulis.

MacBook"Apple" MacBook modeļi ir ar 1.1 vai 1.2 GHz Intel Core M procesoriem un 256 vai 512 GB PCIe zibatmiņu un 8GB operatīvo atmiņu. MacBook ir pirmais "Apple" portatīvais dators, kurš pieejams zelta, pelēkā un sudrabainā krāsā, līdzīgi kā iPad planšetdatori un iPhone viedtālruņi.

Tikai 923 g vieglais un 13.1 mm plānais MacBook ir aprīkots ar 12" Retina izšķirtspējas ekrānu, jaunas Butterfly tehnoloģijas izgaismotu pilnizmēra tastatūru, un ir pirmais portatīvais dators, kura skārienpaliktnis spēj atšķirt piespiediena spēku. Datoram ir jaunā standarta USB-C pieslēgligzda, kura vienlaikus nodrošina gan lādēšanu, gan video un datu pārraidi.

Jaunā MacBook cena ir sākot no €1499.

"Jaunais Macbook ir ļoti iekārots un pieprasīts, kā rezultātā tas radījis aizkavēšanos preču piegādei visā pasaulē. Izvēlēties un pasūtīt izvēlēto MacBook iespējams Capital.lv mājaslapā un "CapitalCity" veikalos t/c "Alfa" un "RigaPlaza", kuros iespējams apskatīt un izmēģināt datora demonstrācijas modeļus, kā arī saņemt sertificētu Apple atbalsta speciālistu konsultācijas", stāsta Reinis Mutulis.

Par AS "Capital":

AS "Capital" ir viens no vadošajiem Latvijas informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmumiem ar 22 gadu darbības pieredzi, vairāk kā 18 miljonu eiro apgrozījumu un 90 pieredzējušiem un profesionāliem darbiniekiem. AS "Capital" ir viena no pieredzes bagātākajām IT kompānijām Latvijas tirgū un tās sasniegumus novērtē un atzīst arī pasaulē lielākie IT tirgus spēlētāji – savas darbības laikā "Capital" kļuvis par pārstāvi un novērtētu sadarbības partneri tādiem zīmoliem, kā "Apple", "Dell", "HP", "Intel" un "Panasonic".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties