Pateicības koncerts asins donoriem ir noslēdzies

Inese Tīkmane, 03.02.2015., 12:47

Pagājušajā sestdienā, 31. janvārī, Valsts asinsdonoru centrs koncertzālē "Rīga" ar pateicības koncertu teica paldies donoriem no visas Latvijas, kas asinis un asins komponentus ziedojuši 2014. gada ietvaros.

Pateicības koncerts asins donoriemKoncertā donorus iepriecināja sabiedrībā labi pazīstami un mīlēti mūziķi - Laima Dimanta, grupa "Dabasu Durovys", Māra Upmane-Holšteine un Juris Kalniņš no grupas "Astro’n’out", Igo.

Koncertu vadīja sirsnīgais un vienmēr pozitīvais puisis no Latgales - Aigars Runčis, plašākā sabiedrībā zināms kā "Borowa MC" solists. Savukārt pateicības vārdus donoriem teica Veselības ministrs Guntis Belēvičs un Valsts asinsdonoru centra direktore Iveta Ozoliņa.

Koncerts tika rīkots ar mērķi, lai pateiktos asins un asins komponentu donoriem par viņu devumu ārstniecības iestāžu nodrošināšanai ar asinīm un asins komponentiem, kā arī lai veicinātu donoru piederības sajūtu donoru kustībai.

Mūziķu sniegums ir dāvana donoriem un mūziķi par uzstāšanos koncertā atlīdzību nesaņēma.

Vairāk bildes no koncerta ir pieejamas te.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl

Hola, volia saber el seu preu.

Robertunsab

porn

Enrique


ienāktreģistrēties