Olimpiešiem – senioriem līdzcilvēku saziedotā nauda ir liels atbalsts

Ksenija Mirošņika, 22.12.2015., 13:24

Atbalstot sporta veterānus, Latvijas iedzīvotāji 2015. gadā iegādājušies vairāk nekā 150 tonnas kafijas.

Uļjana SemjonovaIegūtos līdzekļus Latvijas Olimpiešu sociālais fonds (LOSF) plāno izlietot medikamentu iegādei un sporta veterānu ārstēšanas izdevumu segšanai.

Baltijā lielākais kafijas ražotājs "Melnā kafija" otro gadu turpina sociālās atbildības iniciatīvu, atbalstot Latvijas sporta veterānus. No katra nopirktā "Melnā Coffee" produkta 1 cents tiek ziedots Latvijas Olimpiešu sociālajam fondam. Šogad akcijas ietvaros pārdotas vairāk nekā 300 000 kafijas paciņas jeb apmēram 150 tonnas kafijas.

"Lai arī bijušie sportisti cenšas būt fiziski aktīvi arī joprojām, tomēr vecums un karjeras laikā gūtās traumas dara savu. Liela daļa ar savām pensijām nespēj iegādāties nepieciešamās zāles un veselības aprūpes pakalpojumus, tādēļ mēs ļoti novērtējam šādu atbalstu, ka mūs atceras un uzmundrina. Par šiem līdzekļiem rodam iespēju uzlabot mūsu sporta veterānu veselību un dzīves kvalitāti," stāsta LOSF vadītāja, leģendārā basketboliste Uļjana Semjonova.

"Latvijā jau izsenis ir bijusi izteikta sporta un līdzi jušanas kultūra. Latviešu sportisti regulāri rāda brīnumus, raisot elpu aizraujošas emocijas arī līdzjutējiem un nesot Latvijas vārdu tālu pasaulē. Diemžēl sūro un grūto darbu, kuram sportisti ir veltījuši visu savu dzīvi, sabiedrība novērtē vien veiksmes brīžos, tādēļ mēs par savu līdzjutēju pienākumu uzskatām turpināt godāt šos Latvijai nozīmīgos cilvēkus – gan apciemojot un uzmundrinot ar produktiem, gan sniedzot materiālu palīdzību šīs akcijas veidā un ar citiem ziedojumiem," pauž "Melnā Kafija" ģenerāldirektors Mārtiņš Čakste.

Latvijas Olimpiešu sociālais fonds rūpējas par vairāk nekā 300 bijušajiem sportistiem, kas savulaik iztiku pelnījuši ar profesionālo darbību sportā. LOSF ar kafijas ražotāju "Melnā kafija" ir izveidojusies ilgstoša sadarbība kopš 2009. gada, kuras laikā bijušos olimpiešus atbalsta ne vien šīs akcijas ietvaros, bet arī dāvājot kafiju mūsu sporta veterāniem un sniedzot palīdzību citās LOSF aktivitātēs. Arī noslēdzot šī gada akciju, "Melnā kafija" uzmundrināja bijušos sportistus, viņus apciemojot un papildinot kafijas krājumus.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


ienāktreģistrēties