Mežaparkā durvis vērs sajūtu attīstības un radošo aktivitāšu telpa

Ilona Liepiņa, 30.11.2015., 16:21

Labdarības projekta "Dod pieci" ietvaros šī gada 2.decembrī plkst. 12.00 Rīgas 5. Internātpamatskolas filiālē Mežaparkā, Stokholmas ielā 26, notiks sajūtu attīstības un radošo aktivitāšu telpas atklāšana.

Lentas griešanas svētkos piedalīsies projekta organizētāji – 10 draugi un Rīgas 5. Internātpamatskolas vadība, ka arī projekta atbalstītāji un ziedotāji. Priekšnesumus sniegs internātskolas skolēni, kuri izmēģinās arī jauno sajūtu attīstības, radošo aktivitāšu istabu, piedaloties pirmajā kustību nodarbībā treneres un mākslinieces Diānas Artes vadībā. Pasākuma viesus un skolēnus sagaida arī muzikāls grupas "Umay" un maģisks iluzionistu Toma Felkera un Andra Vizuļa tandēma pārsteigums, kā arī gardumi no A/S "Laima", Kvalitatīvas pārtikas un eko produktu veikala "Idille" (SIA "Jummis").

Par saziedotajiem līdzekļiem izdevies īstenot bērnu un skolotāju sapni par savu radošo istabu. Kopš projekta sākuma šī gada septembrī, sajūtu attīstības un radošo aktivitāšu telpai saziedoti vairāk kā 5 000 euro, tajā skaitā arī dažādi priekšmeti un nepieciešamais inventārs bērnu sportiskajām aktivitātēm. Ir veikts 50 kvadrātmetru istabas, ieejas kāpņu, gaiteņa un sanitārā mezgla kosmētiskais remonts, iegādāts un uzstādīts atbilstošs aprīkojums aktivitātēm bērniem ar īpašām vajadzībām. Tagad bērniem būs pieejama kāpšanas siena, kuru izgatavoja Roberts Zdanovskis un "Solis augšup", zviedru siena, kuru dāvināja SIA "Nu Liela Muiža", attīstošās spēles, atbilstošas mēbeles un gaismekļi. Īpaši pateicamies māksliniecei Ingvildai Knāviņai un viņas palīgiem Artūram Ozolam un Gintaram Ozolpupai par krāšņajiem sienu zīmējumiem un attīstošo spēļu noformējumu.

Projekta īstenotāji no sirds priecājas par atbalstītāju nesavtīgo darbu un ieguldījumu 5. Internātpamatskolas bērnu sadzīves uzlabošanā, taču bērnu ikdienas vajadzībām un aktivitātēm telpā vēl nepieciešami līdzekļi. Ziedojumu vākšana turpinās. Ja arī Tu vēlies dot savu ieguldījumu projekta īstenošanā, aicinām ziedot!

Ziedojumu konts: AS Nordea, LV74NDEA0081000016060. Saņēmējs: RD IKSD (Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments). Maksājuma uzdevumā obligāti norādīt, ka ziedojuma saņēmējs ir Rīgas 5. Internātpamatskola - attīstības centrs, radošo sajūtu istabai. Ziedot var, sazinoties ar projekta koordinatori Ilonu pa tālruni 29461599 vai e-pastu: ilona.liepina@gmail.com.

Projekta īstenotāji būs pateicīgi, ja ziedojums būs remontam nepieciešamo materiālu vai telpām nepieciešamā inventāra veidā.

Rīgas 5. Internātpamatskola īsteno speciālās izglītības programmas bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem. Skolā mācās skolēni ar funkcionāliem traucējumiem (dažādas smaguma pakāpes garīgās attīstības, autiskā spektra, kustību, valodas un citi kompleksi traucējumi). Kopā skolā mācās 191 bērns ar īpašām vajadzībām no visas Latvijas. 63 bērni no 1. klases līdz 6. klasei savu ikdienu pavada Mežaparka filiālē, Rīgā Stokholmas ielā 26.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties