Mēs Jūs atceramies

Dita Kļaviņa-Lauberte, 06.10.2010., 16:40

6.oktobrī, Merrild un Latvijas Sarkanais Krusts uzsāk labdarības akciju Mēs Jūs Atceramies.

Akcijas iecere ir sniegt vecajiem un vientuļajiem cilvēkiem sirds siltumu un uzmanību. Labdarības akcija notiek jau otro gadu, un pagājušogad akcijas laikā Latvijas Sarkanā Krusta darbinieki visā Latvijā apciemoja 10 761 sirmgalvjus.

Silta un sirsnīga saruna, brīdis nedalītas uzmanības, tas ir tas, ko mēs varam vecajiem cilvēkiem dot, tāpēc Latvijas Sarkanā Krusta darbinieki un brīvprātīgie šoruden atkal dosies apciemot vecos ļaudis, savukārt Merrild no katras Latvijā nopirktās Merrild kafijas pakas divas tasītes kafijas ziedos veciem un vientuļiem cilvēkiem.

Kafiju vecajiem ļaudīm visā Latvijā nogādās Latvijas Sarkanā Krusta darbinieki. Akcija norisināsies no 6. oktobra līdz 1. decembrim. Tajā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs gan iegādājoties Merrild kafiju, gan apciemojot vientuļos, vecos kaimiņus vai paziņas, gan no nākamās nedēļas, 12. oktobra, piedaloties fotokonkursā sociālajā tīklā www.draugiem.lv, gan interneta vietnē www.merrildlabdariba.lv iesakot savu veco vientuļo cilvēku.

Kā norāda Merrild Kaffe pārstāvis Baltijā Dzintars Līcis: "Pērn pēc labdarības akcijas saņēmām ļoti daudz atsauksmju un atzinīgu vārdu, tāpēc ar lielu prieku rīkojam akciju arī šogad. Mūsu cieņas apliecinājumi ir tas, ko mēs ar Latvijas Sarkanā Krusta palīdzību vēlamies nodot Latvijas vecākajai paaudzei, īpaši jau tiem, kas mūža nogalē ir palikuši vieni."

"Šī akcija atšķiras no visiem Latvijas Sarkanā Krusta labdarības projektiem ar to, ka mēs cilvēkiem sniedzam nevis materiālu palīdzību, bet gan cilvēcisko attiecību siltumu," atzīst Latvijas Sarkanā Krusta prezidents Valdis Nagobads. "Pagājušā gada akcijas laikā mums bija iespēja pārliecināties par to, cik svarīgi ir šie brīži vecajiem cilvēkiem. Vienalga vai tie bija apciemojumi mājās, adventes un Ziemassvētku pasākumi, vai tematiskie vakari un ciemošanās pensionāru klubos un pansionātos, ikreiz tie bija kā mazi svētki."

Vairāk par akciju lasiet www.merrildlabdariba.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties