Ziemassvētku vecīši labdarības skrējienā saziedo 10 000 eiro

Baiba Laganovska, 15.12.2015., 12:20

13. decembrī, Vecrīgā, aizvadīts jau astotais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens, kurš pulcēja gandrīz 700 dalībnieku.

Ziemassvētku vecīši labdarības skrējienā saziedo 10 000 eiroPateicoties lielajai atsaucībai, tika saziedoti 10 000 eiro, ko skrējiena organizators Rīgas Starptautiskais Rotari klubs ar Ziedot.lv atbalstu nodos 42 rūpju bērnu ģimenēm auklīšu atbalsta nodrošināšanai.

Ikgadējā tradīcija - Ziemassvētku vecīšu skrējiens – priecēja mazus un lielus dalībniekus, kā arī Vecrīgas viesus. Doma laukumā sirsnīgā un priecīgā atmosfērā gan ģimenes, gan uzņēmumu komandas un individuāli dalībnieki vienojās kopīgā skrējienā, kas ne tikai kļuva par jautru kopā būšanu, bet arī deva iespēju savākt līdzekļus kopīgam labdarības mērķim. Vairāk nekā 700 dalībnieku Ziemassvētku vecīšu kostīmos piepildīja Vecrīgas ielas, pieveicot pusotra kilometra garo, distanci skrienot, ejot un jautri čalojot. Svētku atmosfēru palīdzēja uzburt jauniešu koris "Balsis" Inta Teterovska vadībā un pasākuma vadītājs Valters Krauze. Mazos dalībniekus pēc skrējiena, pie laukuma centrālās egles pārsteidza īsts Ziemassvētku vecītis.

Rīgas Starptautiskā Rotari kluba prezidente Ingrīda Ķirse ir pateicīga par dalībnieku atbalstu: "Mīļš paldies ikvienam, kurš Ziemassvētku sajūtu palīdzēja vairot, dodoties šajā kopīgajā skrējienā. Tik jautru un košu dalībnieku pulku Vecrīgā bieži nevar manīt, bet skrienošie Ziemassvētku vecīši šo dienu patiešām padarīja īpašu. Tik daudz ģimeņu un uzņēmumu komandu neliedza savu sirds siltumu un sniedza palīdzīgu roku, lai turpmāk ikdiena būtu vieglāka 42 ģimenēm. Un man ir patiess prieks, ka atsaucība bijusi tik liela, ka mūsu labdarības skrējiena mērķis ir piepildīts!"

Visu skrējēju saziedotie līdzekļi tika novirzīti labdarības mērķim. Ziemassvētku vecīšu tērpus dalībniekiem nodrošināja organizatori. Paldies jāsaka arī uzņēmumiem, kuri ne tikai atbalstīja labdarības mērķi, bet kuplināja vecīšu rindas ar savām komandām, starp kurām lielākā komanda ar 169 dalībniekiem bija no apdrošināšana sabiedrības "ERGO". Pasākuma lieldraugs bija uzņēmums  "Robert Bosch", pasākumu atbalstīja un pasākumā ar kolektīvi iedalījās radošā aģentūra "Mēmais", "L-Ekspresis", "Narvesen Baltija" un SIA "Ziemassvētku tirdziņš". Skrējienu atbalstīja arī uzņēmums "Tim Kelly Group", "Linstow Center Management", kā arī "Pure Chocolate", sabiedrisko attiecību aģentūra "Deep White", portāli Ekase.lv, TV24 un Draugiem.lv.

Līdzšinējos Rīgas Starptautiskā Rotari kluba organizētajos Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienos pulcēti vairāk nekā 4000 dalībnieku, kuri kopumā saziedojuši gandrīz 75 000 eiro tādiem labdarības projektiem, kā enterālo maisījumu iegāde smagi slimu bērnu dzīvības uzturēšanai, bērnu reitterapijas nodarbībām, bāreņu patvēruma nama atbalstam, mobilajam bērnu veselības centram u.c.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties