Labdarības koncerti "Human rights - Animal rights"

Karlīne Cercina, 03.12.2010., 16:23

Valmierā, rīt, 4.decembrī notiks labdarības projekta "Human rights - Animal rights" pasākumi, kuru laikā tiks vākti ziedojumi Valmieras dzīvnieku patversmei.

Mākslas "Galerijā Laipa", plkst. 16:00 notiks akustiskais koncerts, savukārt plkst.19:00 Kocēnu Kultūras namā dārdēs alternatīvās mūzikas koncerts.

Projekta mērķisLabdarības koncerti "Human rights - Animal rights" - atbalstīt Valmieras dzīvnieku patversmi un aicināt sabiedrību aizdomāties par dzīvnieku iespējām un tiesībām cilvēku pasaulē. Valmieras dzīvnieku patversmes nodrošina klaiņojošajiem dzīvniekiem patvērumu uz noteiktu laiku, taču, kā atzīst paši patversmes darbinieki, viņiem trūkst entuziastu un kanālu, kas palīdzētu atrast dzīvniekiem jaunas mājas, nodrošinātu patversmes esamību internetvidē un popularizētu nesautīgo darbu, ko veic patversmes darbinieki.

Akustiskajā koncertā, kas norisināsies mākslas "Galerijas Laipa" telpās, uzstāsies skanīgais ansamblis "Smilšu 13" un dziedātājs, komponists Kārlis Kazāks.

Kārlis Kazāks raksta par sevi: "Šodien, kad ārā ir auksts un gaiss ir skumjš, šķiet, ka viss, kas mums jāzina vienam par otru- vai mēs skaisto sajūtam līdzīgi? Katrs pa savam, bet līdzīgi. Mūzikā ir pateikts vairāk par mani."

Smilšu 13 – mūziķu apvienība, kurā darbojas četras burvīgas Cēsu ģimnāzijas absolventes. Meitenes spēlējušas gan vairākos mūzikas festivālos, piedalījušās labdarības pasākumos un nekad neatsaka pavadīt draugus viņu svarīgākajos brīžos – kāzās, dzimšanas dienās un citos svētkos.

Alternatīvās mūzikas koncertā Kocēnu Kultūras namā uzstāsies mūziķu apvienības "GhettoZloba" – Valmiera, "Ambrosia" – Valmiera, "Marmori" – Valmiera, "Concomitant" – Smiltene, "Zoltan" – Rīga.

"Concomitant" – Grupa, pēc pus otra gada pauzes, speciāli šim koncertam no jauna apvienojusies.

"GhettoZloba" – Vairākas grupas "GhettpZloba" kompozīcijas ir griezušās ap savu asi Latvijas radiostacijās (Radio SWH, Radio SWH Rock, NABA, Radio 3 u.c.

"Ambrosia" – 2008. gada pavasarī, Kompozīcija "Nauda esot būtība" tiek iekļauta "Latvijas Punk/HC 5" izlasē.

"Zoltan" – Grupa ir sniegusi daudz koncertus Latvijas teritorijā, ieskaitot uzstāšanās kopā ar Million Dead (GBR), Captain Everything (GBR) un Argies (ARG).

"Marmori" – Grupas sastāvā spēlē mūziķi no grupām "Ambrosia", "GhettoZloba", "katra.".

Projekts "Human rights - Animal rights" tapis sadarbībā ar Mākslas "Galeriju Laipa", Valmieras novada fondu, Latvijas Kultūras koledžas studentu radošo biedrību "Kultūramānija", Valmieras dzīvnieku patversmi un Kocēnu novada domi.

Atbalstītāji:
Maiznīca "Ieva"; Valmieras Valsts ģimnāzija; Valmieras pilsētas pašvaldība; Valmieras jauniešu klubu "Acis" Picērija "La pizza veloce"; Radio SWH Valmieras studija; Radio Kas Te IR, zooveikals un ambulance "Caps".
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
reigans, 03.12.2010. 16:47:39
Komentāra reitings: 0

Jāiet,jāiet,jāiet... ne?

deni2s, 20.12.2010. 07:45:04
Komentāra reitings: 0

Smuks plakāts.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties