Rīgā notika labdarības akcijas koncerts - "No sirds uz sirdi"

Levs Berezins, 19.02.2015., 09:24

Brīnišķīgā izsoles/koncerta rezultātā, kas norisinājās piektien, 13. februārī, labdarības akcijas "No sirds uz sirdi" ietvaros tika savākti 1290 eiro.

Visi savāktie līdzekļi tika nodoti fondam, kas atbalsta Bērnu slimnīcas onkoloģijas nodaļas mazos pacientus. Akciju vadīja sens kluba "Friends" draugs – Jeļena Tonova.

"No sirds uz sirdi"

Pēc izsoles kluba viesi varēja baudīt romantikas un mīlestības nakti, jo bija pienākusi viena no mīļākajām un svinētākajām svētku dienām pasaulē – Valentīndiena. Uz kluba "Friends" galvenās skatuves uzstājās jaunās uzlecošās zvaigznes, duets – Dima Milenin un Kamilla. Jaunie mākslinieki izpildīja pāris dziesmas, kas tika rakstītas tieši viņiem. Dziesmu autors ir talantīgais komponists un dueta producents – Gaitis Lazdāns. Protams, mākslinieki izpildīja arī mūžam jaunas un plaši pazīstamas dziesmas par mīlestību.

"No sirds uz sirdi"

Tajā pašā vakarā lielajā karaoke zālē - "Friends Pub" - uzstājās satriecošā Čehova vārdā nosauktā Krievu Drāmas teātra aktrise un tuvs kluba "Friends" draugs – Tatjana Lukašenkova. Aktrise vadīja savu svētku programmu, kas bija sagatavota tieši visu mīlētāju dienai.

"No sirds uz sirdi"

Svētku atmosfēru palīdzēja radīt arī aromātiskā siera kūka ar svaigām ogām un zemeņu mērci, kuru šim pasākumam bija sagatavojis kluba šefpavārs. Bet jaunais un brīnišķīgais kokteilis no bāra menedžera bija īpaši pieprasīts dāmu vidū.

"No sirds uz sirdi"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal


ienāktreģistrēties