Godināsim dzīvības glābējus

Aivis Majors, 13.12.2010., 14:22

27. decembrī, pulksten 15.00, Dobeles mūzikas skolā norisināsies asins donoru godināšanas balle.

PGodināsim dzīvības glābējusasākumu kā jau ierasts rīkos Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komiteja. Mēs vēlamies pateikties un godināt mūsu dzīvības glābējus.

Katru gadu tas ir liels notikums, ar katru gadu donoru pulciņš palielinās. Asins donori, tie ir cilvēki, kas ziedo savas asinis citu cilvēku dzīvības glābšanai vai veselības uzturēšanai.

"Asins donoru dienas ir labs un apsveicams pasākums! Pats regulāri nododu asinis, jo tas ne tikai uzlabo manu imunitāti, bet arī palīdz kādam cilvēkam glābt dzīvību. Šobrīd Latvijā ir ļoti labs gan stacionārais, gan mobilais aprīkojums", tā Aivis Svirskis, asins donors.

Latvijas Sarkanais Krusts (turpmāk tekstā LSK) ir vienīgā Latvijas valdības atzītā Starptautiskā Sarkanā Krusta un Sarkanā Pusmēness (turpmāk tekstā SSK/SP) organizācijas nacionālā biedrība, kas ar SSK/SP kustības mandātu veic savu darbību Latvijas Republikā. LSK dibināts 1918. gada 20. novembrī, darbība atjaunota 1991. gada 26. aprīlī, atjaunots SSK/SP biedrību federācijas sastāvā 1991. gada 25. novembrī.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties