Aicina ziedot grāmatas bibliotēkas izveidei

Vita Šteina, 10.09.2010., 13:44

Elkor sadarbībā ar ziedot.lv no 11.līdz 26.septembrim aicina iedzīvotājus ziedot grāmatas slimnīcas Gaiļezers bērnu nodaļām un veco ļaužu pansionātam "Mežciems".

"Lai gan mūsdienu tehnoloģijas ir ļoti attīstītas un ziņas varam iegūt visdažādākajos veidos, grāmata vienmēr būs intelektuālā vērtība, ko nododam no paaudzes paaudzē. Turklāt grāmata var būt lielisks draugs un atbalsts brīžos, kad jūtamies vientuļi. Tādēļ, tuvojoties tumšajiem rudens un ziemas vakariem, aicinām iedzīvotājus pārskatīt savus grāmatu plauktus un izlasītās vai sen aizmirstās grāmatas ziedot labiem mērķiem - bērnu grāmatas slimnīcas Gaiļezers mazajiem slimniekiem, bet pieaugušo grāmatas vecajiem ļaudīm pansionātā "Mežciems"," stāsta ziedot.lv direktore Rūta Dimanta.

"Ikviens, kurš no 11.līdz 26.septembrim atnesīs kādu grāmatu uz grāmatu nodaļu t/c Elkor Plaza Brīvības gatvē 201, saņems 20% atlaižu kuponu jaunas grāmatas iegādei vai arī varēs izvēlēties apmaiņā kādu no jau atnestajām grāmatām. Labdarības akcijas noslēgumā, dāvinot arī grāmatu plauktus bibliotēkas izveidei, aizvedīsim saziedotās bērnu grāmatas uz slimnīcas Gaiļezers bērnu nodaļām, bet pieaugušo grāmatas - uz veco ļaužu pansionātu "Mežciems", komentē Elkor mārketinga direktore Inta Grase.
Grāmatu pieņemšanas kritēriji:

1. Jebkura grāmata bērniem vai pieaugušiem latviešu vai krievu valodā
2. Grāmatai nav bojāti vāki, tā ir labi saglabāta
3. Nevienā lapaspusē nav smērējumi, zīmējumi vai cita veida bojājumi;
4. Grāmatas saturs nav erotisks vai vardarbīgs
5. Grāmatai ir visas lapaspuses
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties