Teātra pedagoģija. Programma teātra pasniedzējiem Anatolija Vasiļjeva vadībā

LJTI, 18.02.2010., 17:52

Fondazione di Venezia sadarbībā ar Paolo Grassi Teātra mākslas skolu aicina piedalīties starptautiskā izglītības seminārā teātra pasniedzējiem, ko vadīs Anatolijs Vasiļjevs. Atlases semināri plānoti šīgada martā.

Kursu, kas nTeātra pedagoģija. Programma teātra pasniedzējiem Anatolija Vasiļjeva vadībāotiks trīs septiņu nedēļu ilgos moduļos trīs gadu laikā, vadīs izcilais krievu režisors un pedagogs Anatolijs Vasiļjevs kopā ar citiem paša izvēlētiem skolotājiem. Projekta zinātniskais koordinators ir Mauricio Šmits no Paolo Grassi skolas un Kristina Palumbo no Venēcijas fonda. Kursu metodoloģija saskan ar Vasiļjeva pedagoģijas principiem, tā būs aktīva un balstīta ansambļa darbā. Kursu dalībniekiem tiks nodrošināti visi apstākļi maksimālai koncentrācijai un komunikācijai ar kursa vadītāju A.Vasiļjevu.

Projeks ir starptautisks, tas ir paredzēts teātra jomu pasniedzējiem, režisoriem un aktieriem ar pedagoga aicinājumu.

Pirmā mācību sesija notiks no 2010. gada 6. decembra līdz 2011. gada 30. janvārim, nākamās - 2011. gada un 2012. gada augustā / septembrī Venēcijā.

Dalībnieku atlase notiks klātienes sesijās Anatolija Vasiļjeva vadībā, kas notiks Venēcijā no šī gada 26. līdz 30. martam un no 10. līdz 14. novembrim.

Lai pieteiktos un atlases semināriem, līdz 2010. gada 19. martam (pirmais atlases seminārs martā) vai 29. oktobrim (otrais atlases seminārs novembrī) jānosūta motivācijas vēstule un profesionālā biogrāfija uz Paolo Grassi Teātra skolu. Tiks uzņemti 20 aktīvie dalībnieki un 10 novērotāji. Motivācijas vēstulē ir jānorāda, vai pretendents vēlas piedalīties aktīvā dalībnieka vai novērotāja statusā.

Aktīvā dalībnieka dalības maksa ir 1 300 eiro gadā, novērotāja dalības maksa ir 800 eiro gadā. Atlases sesijas ir bezmaksas. Papildus jāsedz ceļa un uzturēšanās izdevumi Venēcijā.

Kursi notiks krievu, angļu un itāļu valodā.

Informācija: www.scuolecivichemilano.it; www.esperienze-giovaniateatro.it


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz

Качественное изготовление печатей и штампов на заказ в Москве и Санкт-Петербурге.

DannyBig

Porn ideo online

Violet


ienāktreģistrēties