"Starptautiskās Izglītības Dienas 2010"

Inga Ziemele, 17.03.2010., 15:31

19.-20.martā no plkst.10.00 -18.00 viesnīcas Reval Hotel Latvija konferenču centrā notiks lielākā specializētā ārvalstu izglītības izstāde Baltijā "Starptautiskās Izglītības Dienas 2010".

Izstādi organizē "Baltic Council for International Education" ar izglītības aģentūras "Meridian group" un Britu Padomes, kā arī Lielbritānijas vēstniecības un Lielbritānijas tirdzniecības kameras atbalstu.

Izstādē piedalīsies 40 mācību iestāžu pārstāvji no dažādām valstīm - valodu skolas, prestižās angļu privātskolas, koledžas un universitātes. Katrs apmeklētājs varēs izvēlēties sev piemērotāko:

• Vidējās izglītības programmas Lielbritānijā un citās valstīs;
• Sagatavošanās gada programmas studijām Austrālijā, ASV, Kanādā, Lielbritānijā;
• Bakalaura studiju programmas Lielbritānijā, Dānijā; Holandē; Šveicē, Ungārijā, Igaunijā, u.c.;
• Maģistrantūras, doktorantūras u.c. pēcdiploma programmas Lielbritānijā, Holandē, Zviedrijā, Šveicē un Igaunijā ;
• Valodu kursus visdažādākajām vecumu grupām un vajadzībām Lielbritānijā, Kanādā, Vācijā, u.c.;
• Angļu valodas eksāmenus.

Īsa informācija latviešu valodā par mācību iestāžu piedāvātajām programmām publicēta izstādes brošūrā, ko visi apmeklētāji bez maksas varēs saņemt pie ieejas izstādē.

Šogad izstādē piedalīsies Lielbritānijas Universitāšu un koledžu uzņemšanas centra – UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) pārstāve Janet Warne, kas 19.martā plkst. 15.00 Reval Hotel Latvia konferenču zālē "Sigma-1" vadīs semināru par pieteikšanās procesu un termiņiem bakalaura līmeņa studijām Lielbritānijā.

19.martā plkst. 14.00 notiks Britu padomes globālā mārketinga menedžera Stephen Carey
seminārs par IELTS eksāmena popularitāti un atzīšanu pasaulē, tai skaitā arī ASV.

Valodu kursi visdažādākajām vecumu grupām un vajadzībām
Valodu skolu piedāvājumā būs iespējams atrast kaut ko piemērotu ikvienam ģimenes loceklim, sākot no bērnu un pusaudžu programmām vasarā un beidzot ar pieaugušo programmām, tai skaitā specializētiem lietišķās angļu valodas kursiem Kingsway English Centre.

Kingsway English Centre biznesa attīstības menedžere un skolas īpašniece Sue Johns 19.martā plkst. 12.00 vadīs semināru "Lietišķās angļu valodas programmas- cerētais un iespējamais". Seminārs paredzēts speciālistiem, uzņēmējiem un personāla vadības profesionāļiem, kuri vēlas uzlabot savas valodas zināšanu prasmes.

Šogad izstādē būs pārstāvētas starptautiskās valodu skolas no Lielbritānijas Kanādas, Austrālijas, un Vācijas.

Vasaras programmu klāsts pusaudžiem solās būt visi plašs - no vispārējās angļu valodas, kas apvienota ar izklaižu un aktivitāšu programmu, līdz specializētām programmām:

• Angļu valoda akadēmiskiem nolūkiem ( Wimbledon School of English)
• Angļu valoda un akadēmiskie priekšmeti ( Taunton School, )
• Tematiskās programmas- mūzika un aktiermāksla, mēdiju mānija, u.c. ( D’overbroock’s College)
• Programmas skolotāju kvalifikācijas celšanai (Excel English ; Eastbourne School of English,
• Beet Language Centre" u.c. )ar iespēju saņemt ES finansējumu.
• Grupu braucieni skolēniem un pieaugušajiem uz dažādām Anglijas skolām vasarā ( Meridian group)

Vidējās izglītības programmas
Dalībnieku vidū kā vienmēr būs daudzas prestižas britu privātskolas un neatkarīgas koledžas, kuras var lepoties ar lieliskiem akadēmiskajiem rezultātiem GCSE, A-level un IB programmās. Interesentiem būs iespēja uzzināt arī par akadēmiskajām programmām Austrālijas, Kanādas un Vācijas skolās, kā arī IB programmām Somijā.

Tiks piedāvātas visdažādākās programmas, kas dod iespēju pretendēt uz uzņemšanu prestižākajās britu universitātēs tai skaitā arī Oksfordā un Kembridžā, kā arī medicīnas un jurisprudences programmās, kurās ļoti grūti iekļūt. Būs iespējams uzzināt par specifiskajiem testiem, kas nepieciešami studiju uzsākšanai šajās jomās, piemēram, BioMedical Admissions Test kas nepieciešams, lai uzsāktu medicīnas studijas.

Sagatavošanās gada programmas
Apmeklētājiem būs iespēja iegūt informāciju par sagatavošanas gada programmām studijām dažādās valstīs : ASV; Austrālijā, Jaunzēlandē, Kanādā un Lielbritānijā.

Bakalaura, maģistrantūras, doktorantūras u.c. augstākās izglītības programmas;

Augstākās izglītības programmu klāsts būs visai plašs un aptvers studiju iespējas dažādās valstīs :
• Hoteļu menedžmenta programmas dažādās mācību iestādēs Šveicē, Lielbritānijā un Igaunijā.
• Iespēja iegūt amerikāņu biznesa menedžmenta diplomu mācoties Šveicē.
• Starptautiskā biznesa programmas angļu un vācu valodās profesionālās bakalaura un maģistrantūras programmās Nīderlandē.
• Dažādas inženierzinātņu un tehnoloģiju programmas Dānijā, Ungārijā, Lielbritānijā.
• Modes un grafiskā dizaina programmas Itālijā, Lielbritānijā, Dānijā.
• Maģistrantūras programmas Upsalas universitātē Bioloģijas jomā

Pie BCIE darbiniekiem būs iespējams iegūt papildus informāciju par studiju finansējuma avotiem bakalaura studijām Lielbritānijā, kā arī iespējamajām stipendijām maģistrantūrā. Piemēram, London School of Economics atsūtījusi informāciju par Latvijas studentiem pieejamajām stipendijām studijām 2010.gadā .

Valodas un tālmācības eksāmenu kārtošanas iespējas Latvijā
Apmeklētājiem būs iespēja iegūt izsmeļošu informāciju par visiem Kembridžas un IELTS eksāmeniem, kā arī tālmācības (University of London External Program) un profesionālajiem (ACCA) eksāmeniem, ko iespējams nokārtot Latvijā. Būs iespējams uzzināt kur un kā šiem eksāmeniem vislabāk sagatavoties Lielbritānijā, vai arī tepat Latvijā.

Ieeja izstādē ir bez maksas.

Papildus informāciju par izstādi "Starptautiskās Izglītības Dienas 2010" iespējams saņemt pa telefonu 67317627 vai pa elektronisko pastu info@balticcouncil.org , vai riga@balticcouncil.org

Visu izstādes dalībnieku saraksts atrodams Baltic Council for International Education mājas lapā: http://www.balticcouncil.org
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz

Качественное изготовление печатей и штампов на заказ в Москве и Санкт-Петербурге.

DannyBig

Porn ideo online

Violet


ienāktreģistrēties