Vasaras nometne Austrijā – Čehijā

Līga Krēsliņa, 25.02.2010., 12:28

Bērnu un jauniešu biedrība "Liepājas Jaunie Vanagi" piedāvā iespēju jebkuram interesentam piedalīties starptautiskā vasaras nometnē "Train for Change" (Vilciens uz pārmaiņām) Austrijā un Čehijā.

DivaVasaras nometne Austrijā – Čehijās skaistas nometnes vietas, 1200 cilvēki no 40 valstīm, divas nedēļas, viens vilciens, jauni draugi, daudz smieklu, lieliska pieredze – tā ir Tava šīs vasaras nometne!

Nometnes pirmā nedēļa notiks Dobriach, Austrijā, pēc tam visi dalībnieki ar vienu kopīgu vilcienu, kuram būs 14 vagoni, dosies uz otru nometnes vietu Jedovnice, Čehijā, kur pavadīsim otru nedēļu. Nometnes norises laiks ir 25.07.-06.08.2010.

Nometnes darba valodas būs angļu, vācu, spāņu un čehu.

Nometnes programma būs veidota dalībniekiem vecumā no 10 līdz 20 gadiem, bet piedalīties var arī citas vecuma grupas.

Nometnes pamattēmas diskusijām ir bērnu tiesības, vide un klimata pārmaiņas, seksualitāte un dzimums, pasaules ekonomiskā sistēma, aizspriedumi un stereotipi (diskriminācija un rasisms). Par šīm tēmām notiks darbnīcas atbilstoši katram vecumam. Pārējo nometnes laiku notiks dažādas darbnīcas, ārpustelpu aktivitātes, dažādi pasākumi un citas jautras un interesantas lietas. Arī vilcienā būs programma pa vagoniem – mūzikas un disko vagons, darbnīcu vagoni, spēļu vagoni, uzdevumu, diskusiju vagoni un daudz jautrības.

Piesakoties nometnei līdz 28.02.2010. dalības maksa ir tikai 170,00 Eiro. Papildus maksa būs par transportu nokļūšanai uz nometni un atpakaļ. Tiks organizēts kopīgs transports, atkarībā no dalībnieku skaita.

Vairāk par nometni var uzzināt www.trainforchange.info interneta mājas lapā, vai sazinoties ar mums ligad@inbox.lv, tel.28452124. Pieteikties zvanot vai rakstot mums.

Biedrību atbalsta Islandes un Lihtenšteinas un Norvēģijas EEZ finanšu mehānisms un Latvijas valsts, ar Sabiedrības Integrācijas Fonda starpniecību un Liepājas pilsētas dome.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka


ienāktreģistrēties