TangoStudio aicina dejot Argentīnas tango

Aigars Stirna, 05.01.2015., 22:46

12. un 14.janvārī, abas dienas plkst.18:30 un 20:00 pēc izvēles, visi interesenti aicināti uz ievada nodarbībām ar tango paraugdemonstrējumiem kultūras telpā "3 māsas", Vecrīgā, Zirgu ielā 1 (bijušais Mākslas darbinieku nams Vaļņu ielas stūrī).

Latvijas vecākā Argentīnas tango skola "TangoStudio" un tās vadītājs Aigars Stirna aicina skaisti iesākt Jauno gadu un apgūt Argentīnas tango - kaislīgo mīlestības deju! Nodarbības jaunās grupās Rīgā un Ogrē. Aicināti visi, jebkurā vecumā, ar un bez tango priekšzināšanām, var nākt arī bez partnera!

Kultūras telpā "3 māsas" tango nodarbības vairākās grupās dejotājiem ar un bez priekšzināšanām notiks pirmdienās, otrdienās un trešdienās, tās vadīs pasniedzējs ar 16 gadu tango dejošanas pieredzi Aigars Stirna.

16.janvārī tango nodarbības jaunās grupās sāksies arī Dzīves Mākslas akadēmijā, Rīgā, Lāčplēša ielā 27. Nodarbības iesācējiem bez un ar priekšzināšanām brīvā un skaistā gaisotnē notiks piektdienās 18:30 un 20:00. Mācīsimies labāk ieklausīties sevī un viens otrā, uzticēties, pieņemt lēmumus un atteikties no tiem, būt "šeit un tagad", improvizēt, būt brīviem un radošiem.

Ogrē tango nodarbības sāksies 18.janvārī plkst.15:00 Ogres Novada Kultūras centrā, Brīvības ielā 15. Aicināti iesācēji ar un bez priekšzināšanam. Var nākt bez partnera.

No 20.janvāra otrdienās kultūras telpā "3 māsas", Vecrīgā, Zirgu ielā 1, notiks arī milongas - deju vakari ar tradicionālu un laikmetīgu tango mūziku. Aicināti visi, kuriem patīk dejot!

Dalība nodarbībās un milongās pret ziedojumiem. Lūdzam pieteikties iepriekš pa tel.26344457 vai e-pastu aigars@tangostudio.lv. Tuvāka informācija www.tangostudio.lv. Sekojiet aktualitātēm arī tviterī un facebook.

Tangostudio piedāvā arī tango privātstundas, tango terapiju, priekšnesumus un horeogrāfiju kāzām, ballītēm un citiem pasākumiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties