"Staro Rīga" konkurss jauniešiem – kļūsti par dalībnieku gaismas festivālā

"Staro Rīga", 27.10.2011., 14:31

Nodibinājums "Rīga 2014" sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru "Tele2" izsludina konkursu gaismas festivāla "Staro Rīga" Jauniešu un studentu gaismas objektu programmā, aicinot realizēt intriģējošas, asprātīgas idejas un oriģinālus, inovatīvus risinājumus. Gaismas festivāla laikā tiks izstādīti 10 mazās formas darbi, kuru autori būs uzvarējuši konkursā.

"Jauniešiem vienmēr ir negaidīti svaigas idejas gaismas objektiem. Šis konkurss ir iespēja tās realizēt festivāla laikā. Nāc un piedalies!" mudina Jauniešu un studentu programmas koordinatore Elīna Dambekalne.

"Kvalitāte un radošums ir "Tele2" vērtības, tāpēc jau trešo gadu esam gaismas festivāla "Staro Rīga" sadarbības partneris. Mēs novērtējam jauniešu programmas dalībnieku oriģinālās idejas, tāpēc tāpat kā pērn arī šogad esam izvēlējušies atbalstīt tieši jauniešu un studentu programmu, piešķirtot finansējumu vairāku gaismas objektu realizācijai," par dalību festivālā izsakās "Tele2" pasākumu un BTL mārketinga vadītāja Laura Ozoliņa.

Konkursam iesniegt savu gaismas objekta ideju ir iespējams līdz 2. novembrim plkst. 14.00, savukārt līdz 4. novembrim tiks paziņoti tie autori, kuru darbus iekļaus festivāla programmā.

Gaismas festivālu "Staro Rīga" rīko Rīgas dome. Šogad festivāla organizēšanu nodrošina Eiropas kultūras galvaspilsētas rīkotāji, nodibinājums "Rīga 2014", jo "Staro Rīga" aktivitātes tiks iekļautas 2014. gada programmā.

Pieteikumus un jautājumus lūdzam sūtīt uz e-pastu info@staroriga.lv. Sīkāku informāciju iespējams arī saņemt, zvanot pa tālruni 67043638 vai www.staroriga.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Porn ideo online

Violet

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan


ienāktreģistrēties