Spēle "Brīvdienas Ņujorkā"

Restorāns "CityDiner", 07.05.2015., 08:32

Tiem, kas sapņo apmeklēt Ņujorku, pirmais Latvijā klasiskais amerikāņu daineris "CityDiner", kas atrodas Kr. Barona ielā 10 Rīgā, organizē spēli "Brīvdienas Ņujorkā", kuras uzvarētājs pilnīgi bezmaksas dosies uz iekāroto pasaules galvaspilsētu.

Spēle "Brīvdienas Ņujorkā"Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši: ir nepieciešams nopublicēt jebkura ēdiena no restorāna ēdienkartes fotogrāfiju savā profilā Instagram un/vai Facebook, atzīmējot to ar heštegu #CityDinerRigaNYC un par atrašanās vietu norādot @CityDiner. Uzvarētājs tiks noteikts nejaušas izlases kārtībā 4. jūnijā un saņems balvu - aviobiļetes un naktsmītni planetas īpašākajā kulta pilsētā.

Ņujorka ir modes cienītāju un kino un šovbiznesa zvaigžņu meka, vieta, kur tiek noslēgti daudzu miljonu vērti darījumi, pilsēta, kuras ielās norisinājās mūsu mīļāko seriālu varoņu dzīvestāsti, - tā iedvesmo un šausmina, izraisa mīlestību vai naidu, bet nekad nevienu neatstāj vienaldzīgu. Daži sauc to par betona džungļiem, daži - par mūsdienu kosmopolītu paradīzi. bet neatkarībā no dzīves stila un paradumiem, Ņujorka ir pilsēta, kura ikvienam kaut vienu reizi dzīvē ir jāapmeklē.

"CityDiner" ir tradicionālā amerikāņu ģimenes kafejnīca 50. gadu stilā, kas tika atvērta Rīgā ziemas beigās. Trīs mēnešus kopš atklāšanas Rīgas daineris izpleš spārnus un tagad strādā pilnā sparā. Šeit viss - gan interjers, gan ēdienkarte - ir kā Holivūdu filmās, un saite ar amerikāņu kultūru ir acīmredzama, par ko konkursa "Brīvdienas Ņujorkā" uzvarētājs pārliecināsies, personīgi apmeklējot kādu no tūkstošiem autentiskiem daineriem pašā Ņujorkā.

Par godu tuvojošajai vasarai, "CityDiner" Rīgā bez tradicionālajām pankūkām ar kļavas sīrupu, piena kokteiiem, pēc oriģinālajām receptēm pagatavotiem burgeriem, milzīgiem steikiem, kafijas neierobežotā daudzumā un brokastīm diennakts garumā, piedāvās speciālu Itālijas virtuves ēdienkarti, kas nosaukta par godu kulta rajonam Manhetenas salā Little Italy, kur filmēja slaveno "Krusttēvu", un Lielās depresijas laikos tiešām dzīvoja daudzi pazīstami itāļu mafijas bosi.

Ņujorkas ielu atmosfēra ir piesātināta ar civilizācijas vēsturi un stāstiem no grāmatām un filmām. Sāciet ceļojumu uz Ņujorku no "CityDiner", un sapnis piepildīsies. Bet svētki arī dzimtajā pilsētā ir vienmēr klāt!

Seko līdzi aktualitātēm: www.facebook.com/DinerRiga.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties