SBM rīko radošo "Ho-Ho ielāpu darbnīcu"

Baiba Vanaga, 11.10.2010., 16:59

Ceturtdien, 21. oktobrī, plkst. 17:00 Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina visus interesentus uz radošo pēcvēlēšanu "Ho-Ho ielāpu darbnīcu" mākslinieces Diānas Dimzas-Dimmes vadībā.

Romana Sutas un AleksanSBM rīko radošo "Ho-Ho ielāpu darbnīcu"dras Beļcovas muzeja izstādē "Politiskā vēršu cīņa Latvijā" eksponēts daudz satīriskajam mākslas žurnālam "Ho-Ho" zīmētu karikatūru, kurās 20. gs. 20. gadu politiķi un citi sabiedriskie darbinieki attēloti dažādās interesantās un nereti visai ķēmīgās pozās. Māksliniece Diāna Dimza-Dimme piedāvā šos daudzveidīgos cilvēku figūriņu siluetus pārnest uz auduma, lai katrs radošās darbnīcas dalībnieks varētu tos piešūt savam līdzpaņemtajam apģērbam kā ielāpus, kuri ne tikai nosegtu kādus bojājumus, bet arī ar interesantiem akcentiem izdaiļotu šo garderobes sastāvdaļu.

Uz darbnīcu līdzi jāņem kāds apģērba gabals, kam vēlaties piešūt neparastas formas ielāpus. Atnāciet un uzlieciet savu "Ho-Ho" pēcvēlēšanu ielāpu!

Darbnīcas cena: LVL 1,50. Dalībnieku skaits ierobežots! Interesentus lūdzam pieteikties iepriekš, zvanot pa tālr.: (+371) 67 288800 vai e-pastu Baiba.Vanaga@lnmm.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties