Sākusies pieteikšanās "Jauniešu Fotokross 2010"

Inese Siliņa, 02.09.2010., 10:58

No 1. septembra sākusies pieteikšanās aizraujošai sacensībai "Jauniešu FOTOkross 2010". Tā laikā jauniešiem, 3 cilvēku komandās, jāorientējas pilsētvidē pēc dotas kartes un jānofotografē noteikti objekti, kā arī jāpilda radošie FOTOuzdevumi.

PasāSākusies pieteikšanās "Jauniešu Fotokross 2010"kuma laikā arī citas aktivitātes – Fotostudija ar pārģērbšanos, stencilu pūšana uz T-krekliem, deju priekšnesumi, fotoizstādes, u.c.

Pietiekšanās Fotokrosam notiek no 1. – 14. septembrim, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to fotokross2010@gmail.com! Pieteikuma anketas var lejuplādēt mājas lapā www.foto-kross.lv, kur arī plašāka informācija par pasākumu, tā norisi un citām radošajām aktivitātēm.

Pasākuma laikā jauniešiem pirms un pēc starta būs pieejami atspirdzinošie dzērieni no Coca-cola Hellenic Latvia, kā arī sātīgas uzkodas pēc finiša no Kronburger’s. Sadarbībā ar studijteātri "Aka" un deju studiju "Kaprīze" būs arī radoši priekšnesumi.

"Jauniešu Fotokross 2010" balvu fondu, kā arī citas aktivitātes atbalsta Coca-cola Hellenic Latvia, Kronburger’s, albumi.lv, celojumubode.lv, piedzīvojumu parks "Mežakaķis", nano.lv, Sia "Ervitex", u.c.

"Jauniešu Fotokross 2010" tiek organizēts otro gadu un notiek Rīgas jauniešu mēneša ietvaros. Vairāk par jauniešu mēneša aktivitātēm http://www.jauniesumenesis.lv. Jauniešu mēneša kopējais organizators Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal


ienāktreģistrēties