Radošās darbnīcas "Otrajā Elpā"

Zane Priedīte, 04.04.2012., 19:20

Aprīļa mēnesī labdarības veikals "Otrā elpa" gan bērniem, gan pieaugušajiem piedāvā apmeklēt trīs jaukas radošās darbnīcas. Viena no tām notiks pirmo reizi mūsu veikalā, Ginta Ernštreite atklās dažādas atjautīgas tehnikas attīstošo spēļu veidošanā no otrreiz izmantojamiem materiāliem!

14. aprīlī plkst. 12:00 Attīstošās rotaļlietas bērniem

Jums būs iespēja izgatavot matemātiskās prasmes attīstošas spēles maziem bērniem, izmantojot papīra atgriezumus, dabas materiālus, visa veida tukšās kastītes un kārbiņas. Šī darbnīca ir veltīta radošiem pedagogiem un prasīgiem vecākiem. Savukārt spēles piemērotas bērniem sākot no 2 gadu vecuma.

Uz darbnīcu līdzi ņemiet dažāda lieluma un formas kastītes, kartona atgriezumus, pogas, knaģus, kastaņus, čiekurus, olu kastītes(papīra)...Pārējo Otrā Elpa sagādās.

21. aprīlī plkst. 12:00 Auduma ziedu darbnīca

Nodarbības vadītāja Aija Elliņa piedāvā Tev uzziedēt pirmajam šajā pavasarī. Izmantojot dažādus "Otrajā elpā" pieejamus materiālus - zīdu, filcu un vilnu, veidosim ziedu piespraudes, rotāsim tērpus, somas un cepures. Visus materiālus un darba instrumentus nodrošināsim mēs, Tev tikai jāatnāk uz nodarbību!

28. aprīlī plkst. 12:00 Dekupāžas nodarbība

Ja vēlies apgūt dekupāžas pamatus (salvešu tehniku), iemācīties, kā vienkāršu lietu padarīt skaistāku, vai pagatavot kādam dāvanu, nāc uz nodarbību! Līdzi jāņem priekšmets, kuru vēlies izdaiļot un plakana, vidēja izmēra otiņa. Ja neko nevarēsi paņemt līdzi, Otrā elpa Tev piešķirs no saviem krājumiem.


Lūdzu rezervē sev vietu nodarbībā laikus, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas.

Nodarbības notiks laikā no 12:00 – 14:00, dalības maksa 2.00 Ls


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties