Radio "Naba" fotokonkurss "13x13"

Anete Enikova, 12.11.2015., 06:07

Par godu LR6 – Latvijas Universitātes Radio "Naba" 13. dzimšanas dienai, kā arī atzīmējot Latvijas Radio dibināšanas svētkus, tiek izsludināts fotokonkurss par tēmu "Dzirdēt".

Radio "Naba" fotokonkurss "13x13"Konkursa noslēgumā taps ceļojošā fotoizstāde un labāko darbu autori iegūs vērtīgas balvas. Konkurss paredzēts visām vecuma grupām.

Iepriekšējos gados Radio "Naba" organizētajā fotokonkursā centrā atradās radio un viss, kas ar to saistīts. Šī tradīcija tiek turpināta arī šogad, kad tiek izsludināts fotokonkurss, kurā ikviens aicināts radoši izpausties par tēmu "Dzirdēt". Vizuāli parādīt to, kas piederīgs skaniskajai pasaulei, būs izaicinājums ikvienam – gan profesionāļiem, gan amatierfoto mīļiem. Fotokonkursa dalībnieki ir aicināti darbos radoši paust redzējumu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sev aktuālu motīvu saistībā ar noteikto tēmu. Tēma ir plaša un neaizmirsīsim – iztēlei robežu nav!

Līdz šā gada 15. novembrim konkursantiem ir jāiesniedz viena vai divas fotogrāfijas, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu www.naba.lv/konkursi/fotokonkurss/naba13x13/nc/.

Kompetentā žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti novembra beigās.

25 žūrijas izvēlētie darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "13x13", 3 labākie autori iegūs balvas no Radio "Naba" un sadarbības partneriem.

Vairāk informācijas un fotokonkursa nolikums: www.naba.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties