Projekta "Radošo sapņu fabrika" darbnīcas

Inga Lāce, 07.09.2010., 07:56

9. septembrī, no plkst. 16.00 līdz 20.00 "Radošo sapņu fabrika" aicina piedalīties Aigara Bikšes vadītā "Publiskās mākslas darbnīcā", kas tiks īstenota klubā Nabaklab un pilsētvidē.

MProjekta "Radošo sapņu fabrika" darbnīcasākslinieka vadībā ikvienam būs iespēja no "pierokas" materiāliem izgatavot pašiem savu objektu, tad visiem kopā doties pilsētvidē, izvietot to neparastā vietā un dokumentēt objektu fotogrāfijā. Darbnīcas mērķis - radīt objektus uz robežas starp legālo un huligānisko, tādā veidā provocējot ierasto pilsētvidi. Darbnīcas fotodokumentācija papildinās izstādi klubā Nabaklab.

Savukārt gan otrdien, 7. septembrī, gan ceturtdien, 9. septembrī, no 16.00 līdz 20.00 visiem būs iespēja piedalīties unikālas grāmatas veidošanā kopā ar mākslinieci Maiju Kurševu, uzzīmēt mākslinieces Elitas Patmalnieces darba kopiju, kā arī radoši izpausties mākslinieku Patricijas Brektes, Kristiana Brektes un Andra Vītoliņa vadītās darbnīcās. Taču tie, kas vēlēsies piepildīt dejošanas sapni, 7. septembrī plkst. 18.00 - 20.00 varēs piedalīties laikmetīgās dejas meistarklasē pie horeogrāfēm Ilzes Zīriņas un Ramonas Galkinas.


Papildu informācija:
Inese Baranovska
projekta kuratore
tālr. 27898454
e-pasts: inese.baranovska@gmail.com
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties